Site icon TLIFE

Ελεάνα: “Θέλω να είμαι μόνο μαζί του. Έχω παραιτηθεί από όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο”

Καλησπέρα σας!

Είμαι η Ελεάνα και είμαι 26 χρόνων. Αποφάσισα να μοιραστώ και γω τη δική μου ιστορία που μάλλον είναι κοινότυπη.

Πριν τέσσερα χρόνια γνώρισα κάποιον και είμαστε μαζί κανονικά, όμως αυτό κάποια στιγμή άλλαξε κι από τότε ζούμε το “επιστροφές-καταστροφές”!!!

Λάθος και των δύο ότι ποτέ δεν έχουμε μιλήσει για το πού είμαστε, τι κάνουμε, πού πάμε, τι θέλουμε. Μόνο εγώ σε περιπτώσεις ξεσπάσματος ζητώ να μάθω, αλλά με ηρεμεί πάντα λέγοντάς μου να μην ανησυχώ. Άλλες φορές εισπράττω πολύ ενδιαφέρον κι άλλες το απόλυτο γράψιμο.

Τον αγαπάω, τον λατρεύω, είναι η ζωή μου και αρνούμαι να δεχτώ να το τελειώσω ή να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Για αυτό δέχομαι μερικές φορές την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Άλλοι λένε πως είναι καθαρά σεξουαλική σχέση και κάποιοι άλλοι -όπως κι εγώ- ότι “κάτι” υπάρχει αλλά…

Το θέμα μου είναι ότι θέλω να είμαι μόνο μαζί του. Δεν βρίσκω νόημα πουθενά και σε τίποτα. Έχω παραιτηθεί από όλα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Όλα είναι γύρω από αυτόν. Δεν αντέχεται ο πόνος.

Ίσως να φαίνομαι χαζογκόμενα, υπερβολική, αλλά έδωσα τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο και έδιωχνα κάθε άλλη ευκαιρία που παρουσιαζόταν. Και τώρα αρνούμαι να δεχτώ πως δεν θα είμαι ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο, ότι θα είμαι με άλλον ή θα είναι με άλλη. Αρνούμαι να δεχτώ ότι πήγαν χαμένα όλα όσα ένιωσα.

Τι να κάνω; Πως μπορώ να το ξεπεράσω;

Ελεάνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr