Site icon TLIFE

Ελεάννα: “Είμαι όλη μέρα σπίτι να του μαγειρεύω, να του πλένω…”

Κορίτσια γεια σας…
Διστάζω που γράφω εδώ, αλλά είμαι σε απόγνωση.

Είμαι 20 χρόνων κι έχω σχέση με ένα αγόρι που είναι 24. Είμαστε μαζί 4 χρόνια, τα δύο από αυτά από απόσταση. Για να είμαστε μαζί με έβαλε να περάσω σε σχολή στην πόλη του και το έκανα. Άφησα σπίτι, οικογένεια, φίλους για χάρη του.

Πίστευα ότι είναι τέλειος μέχρι που άρχισα να ανακαλύπτω μηνύματα, προφίλ με τα οποία συνομιλούσε κι έκανε σχόλια σε διάφορες κοπέλες. Αυτό έγινε πάνω από πέντε φορές. Πάντα όμως, κορίτσια, με τούμπαρε με το μπλα μπλα του.

Τώρα μένουμε μαζί, εγώ δεν έχω όρεξη για τη σχολή μου, είμαι όλη μέρα σπίτι να του μαγειρεύω, να του πλένω… Εκείνος δουλεύει, έρχεται τρώει και είναι όλη την ώρα με το κινητό, το οποίο συνεχώς κρύβει όταν περνάω πίσω από την οθόνη.

Και όταν τον ρωτάω γιατί το κρύβει με βρίζει και μου λέει πως είμαι παράλογη και σπαστικιά και πως ΕΓΩ είμαι απόμακρη και δεν του μιλάω για αυτό κάθεται με το κινητό.

Νιώθω ότι δεν έχω ζωή.. Εσείς τι θα κάνατε κορίτσια;

Ελεάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr