Site icon TLIFE

Ελεάννα: “Θα ήθελα τη συμβουλή σας, γιατί το επόμενο στάδιο θα ήταν κάποιος ψυχοθεραπευτής…”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα πολύ τη συμβουλή σας… γιατί νομίζω ότι το επόμενο στάδιο βοήθειας που θα μπορούσα να έχω θα ήταν κάποιος ψυχοθεραπευτής.

Είχα μια σχέση για πέντε χρόνια η οποία όδευε κανονικότατα προς το γάμο. Λίγους μήνες πριν προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα, αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Και η αλήθεια είναι ότι ήταν η καλύτερη λύση.

Από τότε έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου με έναν άνθρωπο πολύ πιο αληθινό που με εκτιμά και με σέβεται περισσότερο, έχω αλλάξει κατοικία, χώρο εργασίας, παρέες και με λίγα λόγια άλλαξα από επιλογή μου σχεδόν όλη μου τη ζωή γιατί ένιωθα ότι το είχα ανάγκη.

Και βέβαια δεν έχω ΚΑΜΙΑ επικοινωνία με το παρελθόν!!! Αλλά γιατί τον σκέφτομαι συνέχεια;

Όχι απαραίτητα με τις καλύτερες σκέψεις, αλλά 24 ώρες την ημέρα πάντα θα βρει κάποιο τρόπο να τρυπώσει μέσα στη σκέψη μου.

Από μία εκπομπή που θα δω και ξέρω ότι τη βλέπει κι αυτός, από το ποτό που θα παραγγείλει ο διπλανός μου γιατί ξέρω ότι το παρήγγελνε κι αυτός… Όλα πια τον θυμίζουν. Και δεν το θέλω.

Πέρασα πολύ άσχημα μαζί του. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα περάσει; Γιατί ειλικρινά πιστεύω πως έχω κάποιο πρόβλημα.

Ελεάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr