Site icon TLIFE

Έλενα: “Είμαστε μια βδομάδα χωρισμένοι και έμαθα ότι προχώρησε με μια άλλη.”

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!
Είμαι 22 χρονών και σπουδάζω σε άλλη πόλη! Ήμουν με ένα παιδί για ένα χρόνο. Αρχικά είχαμε βγει για ποτό, δεν μου άρεσε αλλά μετά από ένα μήνα ξαναβγήκαμε και τελικά ήμασταν μαζί.

Στην αρχή ήταν όλα τέλεια. Εγώ δεν του είχα ανοιχτεί τους πρώτους μήνες αλλά μετά άρχισα να τον ερωτεύομαι. Τον τελευταίο καιρό τον έβλεπα μόνο τα βράδια. Έμαθα ότι οι φίλοι του του έλεγαν ότι κάνει σαν παντρεμένος. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ.

Ένα βράδυ έρχεται σπίτι μου και ήταν λίγο περίεργος. Κοιμηθήκαμε και το πρωί μου είπε ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να μου δώσει κάτι παραπάνω και εγώ τον έδιωξα. Τον βλέπω έξω και γυρίζω από την άλλη. Φοράει συνέχεια τα δώρα που του έκανα.

Είμαστε μια βδομάδα χωρισμένοι και έμαθα ότι την πρώτη μέρα που χωρίσαμε προχώρησε με μια άλλη. Πιστεύετε ότι θα γυρίσει; Τι να κάνω;
Έλενα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr