Site icon TLIFE

Έλενα: “Έμαθα ότι είναι παντρεμένος και ότι η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη!”

Γεια σας!

Με λένε Έλενα και είμαι 23 ετών. Μετά από πολύ καιρό σκέψης αποφάσισα να σας πω κι εγώ το θέμα που με απασχολεί…

Πριν δύο μήνες περίπου γνώρισα τον Α., 30 ετών, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς άντρες που έχω συναντήσει ποτέ μου. Συχνάζαμε στο ίδιο καφέ και όποτε βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο υπήρχαν φλέρτυ ματιές και από τις δύο πλευρές.

Όταν έμαθα το όνομά του σκέφτηκα να τον προσεγγίσω μέσω του Facebook. Του έστειλα αίτημα, με δέχτηκε και από τότε αρχίσαμε να μιλάμε! Κανονίσαμε να βγούμε οι δυο μας, να γνωριστούμε καλύτερα κι έτσι αρχίσαμε να βγαίνουμε και κάποια στιγμή ολοκληρώσαμε.

Μετά από 4 ημέρες μαθαίνω από κάποιον κοινό γνωστό μας ότι είναι παντρεμένος και ότι η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη!!!! Το σοκ ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνετε.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τον συναντήσω και να ζητήσω εξηγήσεις -όπως και έκανα βέβαια! Εκείνος μου είπε ότι με είχε ερωτευθεί, ότι με σκεφτόταν συνέχεια, ότι ήθελε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά (να μην είχε παντρευτεί και να μην ήταν έγκυος η γυναίκα του) και να μπορούσαμε να είμαστε μαζί… και πολλά άλλα!

Έφυγα χωρίς να πω τίποτα και γεμάτη από τύψεις αποφάσισα να κλείσω κινητό, υπολογιστή και να πάρω άδεια από τη δουλειά μου για να σκεφτώ και να ηρεμήσω! Οι φίλοι μου έλεγαν ότι με έψαχνε κι ότι ήθελε να με δει. Μου είχε στείλει αρκετά μηνύματα που έλεγαν ότι με ήθελε πίσω στη ζωή του… Ακόμα και τώρα που η γυναίκα του γέννησε, μου τηλεφωνεί!

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το θέμα και το πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσω και αν είναι σωστό να συνεχίσουμε να βγαίνουμε! Εμένα μου αρέσει πολύ και εξακολουθώ να θέλω να είμαστε μαζί αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη και το μυαλό απορρίπτει τα συναισθήματά μου…

Έλενα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr