Site icon TLIFE

Έλενα: “Το πρόβλημα είμαι εγώ και η ανασφάλειά μου.”

Γεια σας κι από μένα.
Το καλοκαίρι γνώρισα κάποιον στις διακοπές και από τότε είμαστε μαζί. Έχουμε σχέση εξ αποστάσεως μιας κι εκείνος μένει σε άλλη χώρα.

Συναντιόμαστε όταν το επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Κατά τα άλλα, τηλέφωνα, μηνύματα και skype. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Όλα καλά είναι με τα δεδομένα που έχουμε και στο τέλος του μήνα θα πάω εγώ. Έχω ήδη βγάλει εισιτήρια.

Το πρόβλημα είμαι εγώ και η ανασφάλειά μου. Αν μια μέρα καθυστερήσει λίγο να με πάρει τηλέφωνο ή δεν απαντήσει σε κάποιο μήνυμά μου, αμέσως ξεκινάει το μυαλό μου τα σενάρια. Αρχίζουν τα γυρίζουν στο κεφάλι μου κακές σκέψεις. Ότι γνώρισε άλλη, ότι με κοροϊδεύει, ότι γελάει μαζί μου… Με τρελαίνει αυτό το πράγμα.

Η συμπεριφορά του είναι πολύ γλυκιά και μου δείχνει ότι με θέλει. Στην πρώτη στραβή όμως εγώ γίνομαι ράκος. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις αρνητικές σκέψεις και τις φοβίες μου. Κι αυτή η απόσταση πραγματικά με αρρωσταίνει. Από την άλλη δεν θέλω και να το τελειώσω.

Όταν συναντιόμαστε όλα είναι τέλεια. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για το μέλλον, αλλά εγώ δεν σκοπεύω να αφήσω τη χώρα μου, τη ζωή μου, τη δουλειά μου και τους φίλους μου. Μήπως κάνω λάθος που συνεχίζω αυτήν την κατάσταση; Ποια είναι η άποψή σας;

Οι φίλοι μου με συμβουλεύουν να ηρεμήσω και να το απολαύσω ή να το τελειώσω και να ηρεμήσω γιατί όπως καταλαβαίνετε τους έχω τρελάνει. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Έλενα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr