Site icon TLIFE

Ελένη: “Έχω προσπαθήσει τόσες φορές να λήξω αυτή τη σχέση, αλλά πάντα με καταφέρνει.”

Γεια σας!
Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας για κάτι που με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό η αλήθεια είναι. Θα είμαι σύντομη, γιατί οι λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας είναι τόσες πολλές που θα μπορούσα να γράφω για μέρες.

Λοιπόν, είμαι σε μία ιστορία εδώ και δύο χρόνια. Πρόκειται για μια σχέση με πολλά on-off. Χωρίζουμε και τα ξαναβρίσκουμε. Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια. Έχω σταματήσει να μετράω πια.

Το θέμα είναι η συμπεριφορά του. Κάθε φορά που χωρίζουμε, επιστρέφει και με διεκδικεί με τέτοιο τρόπο που τελικά καταφέρνει να με κάνει να αλλάξω γνώμη και να ξαναγυρίσω. Μου τηλεφωνεί, μου στέλνει μηνύματα (ολόκληρα κατεβατά), μου λέει πόσο με αγαπάει, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα, με περιμένει κάτω από το σπίτι μου. Μέχρι και πρόταση γάμου, μου έκανε την τελευταία φορά. Και κάθε φορά υπόσχεται ότι θα αλλάξει.

Τα ξαναβρίσκουμε και πάντα τσακωνόμαστε και χωρίζουμε για τους ίδιους λόγους. Περνάμε ένα – δυο μήνες υπέροχα και μετά αρχίζει πάλι τα ίδια. Κάθε φορά τα ίδια… Ανακαλύπτω στο κινητό του και στο facebook του επικοινωνίες με άλλα κορίτσια. Δεν χρειάζεται να είμαι και ιδιαίτερα καχύποπτη για να το καταλάβω. Είμαστε στο σπίτι μαζί βράδυ και σκάνε μηνύματα. Ξεκινάει ο τσακωμός, απαιτώ να δω, μου λέει ότι δεν είναι τίποτα και τελικά ανακαλύπτω ότι είναι από κορίτσια που τον αποκαλούν “μωρό μου”, ρωτάνε πότε θα τα ξαναπούνε και τέτοια…

Δεν βάζει μυαλό αυτός ο άνθρωπος. Ξέρω ότι φταίω, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Και κάθε φορά που ανακαλύπτω κάτι μου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι εμένα θέλει και μετά ξανά τα ίδια.

Έχω κουραστεί, ψυχολογικά είμαι πολύ χάλια, αλλά δεν σας κρύβω ότι νιώθω αδύναμη. Έχω προσπαθήσει τόσες φορές να φύγω, να λήξω αυτή τη σχέση, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να με καταφέρνει. Και μετά πάλι τα ίδια.

Τώρα είμαστε στη φάση που έχουμε χωρίσει και έχει αρχίσει ξανά τα παρακάλια. Τι να κάνω; Πώς θα βρω τη δύναμη να μην ξαναγυρίσω;

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας

Ελένη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr