Site icon TLIFE

Ελένη: “Για να μας αγαπήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας.”

Γεια σας κορίτσια!

Αυτό το άρθρο είναι για εσάς τις χωρισμένες που έχετε βιώσει έντονα το αίσθημα της απόρριψης.

Έχετε χωρίσει λοιπόν από μια μακροχρόνια σχέση με έντονα συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις. Ξαφνικά, για τον οποιοδήποτε λόγο, το άτομο το οποίο σας έκανε να νιώθετε ότι είστε στα σύννεφα, σας ανακοινώνει πως κάτι άλλαξε μέσα του και θέλει η σχέση σας να λάβει τέλος.

Και εσείς τότε αρχίζετε τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα και τα κλαψιάρικα status. Πιστεύετε ότι έτσι θα γυρίσει; Σίγουρα όχι. Κι αν το κάνει θα είναι προσωρινό γιατί πολύ απλά σας λυπήθηκε.

Αποφύγετε λοιπόν την επικοινωνία μαζί του ώστε να τον βάλετε σε σκέψεις όπως: “Μήπως γνώρισε άλλον;”, “Μήπως ποτέ δεν με θέλησε αρκετά;” Εκτός όμως από αυτά σίγουρα θα σκεφτεί ότι είστε μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και δεν παρακαλάει κανέναν.

Όλες θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένες και σίγουρα δεν θα το πετύχουμε έχοντας δίπλα μας έναν άνθρωπο με το ζόρι. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι όταν μια σοβαρή σχέση τελειώνει, προφανώς και ο λόγος θα είναι εξίσου σοβαρός.

Σταματήστε λοιπόν να σκέφτεστε μόνο τις καλές σας στιγμές γιατί καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Θα υπήρξαν και στιγμές που θα σας πλήγωσε και θα σας απογοήτευσε και εσείς για συναισθηματικούς λόγους θα του δώσατε περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που του άξιζαν.

Βάλτε τα πράγματα κάτω και συλλογιστείτε αν τον θέλετε πραγματικά ή αν όλα αυτά γίνονται εξαιτίας του εγωισμού και της ζήλιας.

Και τι γίνεται αν τον δείτε με άλλη; Απολύτως τίποτα! Αυτός σίγουρα θα περιμένει τη στιγμή που θα ξεκατινιαστείτε για χάρη του, που θα αρχίσετε τα μηνύματα και που θα του δείξετε έντονα ότι σας χάλασε την ψυχολογία.

Όχι κορίτσια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα κάνετε. Όπως μπορεί αυτός να γνωρίσει κάποια καινούρια κοπέλα, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με εσάς. Παραμείνετε λοιπόν κουλ και άνετες και συνεχίστε να περνάτε καλά.

Και στην τελική όσες και να γνωρίσει δεν θα μπορέσει να ξεχάσει την κοπέλα με την οποία ένιωσε και έζησε τόσα πολλά. Κρατήστε λοιπόν επίπεδο και αξιοπρέπεια και να μου το θυμηθείτε ότι θα σας εκτιμήσει και ότι θα ανεβείτε στα μάτια του.

Να θυμάστε πάντα ότι εάν αυτός ο άνθρωπος είναι γραφτό να είναι μαζί σας, τότε σίγουρα κάπου, κάπως, κάποτε θα ξανασμίξετε. Κι αν όχι, τότε σίγουρα θα πρέπει να αρχίσετε να αναζητάτε το άλλο σας μισό.

Για να μας αγαπήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας. Γίνεται λοιπόν γυναικάρες και όχι γυναικούλες!

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr