Site icon TLIFE

Ελένη: “Μα τι κοινό έχει με αυτήν, που φοράει κάτι φούστες-ζώνες, έχει οξυζεναρισμένο μαλλί και…”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου μαζί σας…

Με λένε Ελένη, είμαι 20 χρόνων και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια στην Αθήνα. Επειδή περνώ αρκετές ώρες στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μας, εκεί τυχαίνει να έχω κάνει και τις περισσότερες γνωριμίες μου σαν φοιτήτρια.

Κακά τα ψέματα, μετά από μια-δυο ώρες διάβασμα, πάμε από τη βιβλιοθήκη στην καφετέρια να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί, να μοιραστούμε και τα όσα διαβάσαμε! Γενικώς, είμαστε αυτό που λένε καλά παιδιά.

Λοιπόν, υπάρχει ο Κ., ένας τεταρτοετής στην παρέα μαζί μας, είναι 24 χρονών. Από την αρχή μου έκαναν εντύπωση οι άψογοι τρόποι του, το γεγονός ότι ποτέ δεν βρίζει ούτε μιλάει άσχημα, δεν καπνίζει και ποτέ δεν θα πιει πάνω του επιτρεπτού στις εξόδους μας τα βράδια.

Όσο περισσότερο γνωριζόμασταν τόσο περισσότερο με κέρδιζε. Παράλληλα με τις σπουδές δουλεύει για να βοηθά την οικογένειά του και δεν πρόκειται μόνο για κάποιον μορφωμένο, μα και για καλλιεργημένο.

Διαβάζει πολύ κι έχει ένα σωρό πνευματικά ενδιαφέροντα. Άλλοι θα τον χαρακτήριζαν φλώρο, όμως εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν του έχω μιλήσει για το πώς νιώθω, εδώ και ενάμιση χρόνο, γιατί κατάλαβα ότι δεν νιώθει έτσι για μένα εφόσον δεν μου το έδειξε ποτέ του. Ήταν απλά φιλικός κι ευγενικός μαζί μου, τίποτε παραπάνω.

Το θέμα είναι το εξής: εδώ κι ένα μήνα ξεκίνησε να έχει σχέση με μία κοπέλα, την οποία μόλις τη γνώρισε η κοινή μας παρέα… έφριξε! Πέραν του ότι δεν είναι καθόλου της βιβλιοθήκης, ούτε πάτησε ποτέ της σε μουσείο, καπνίζει, ακούει μετά μανίας μέταλ μουσική, έχει κι ένα τατουάζ στο μπράτσο της κι ένα σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ το βράδυ σε μια έξοδο δεν το έχει σε τίποτα να χορέψει και μάλιστα πίνοντας μπύρα από το μπουκάλι!

Και ο Κ.; Σαν τρελός για εκείνη! Έχω μείνει άφωνη! Ο Κ. είναι χαμηλών τόνων και πίστευα ότι ήταν το ταίρι μου για αυτόν το λόγο, επειδή μοιράζομαι τα ενδιαφέροντά του, ενώ ούτε κι εγώ καπνίζω ποτέ, διαβάζω, ενημερώνομαι για την επικαιρότητα αλλά περιποιούμαι και τον εαυτό μου, μη φανταστείτε ότι είμαι καμιά ξινομπεμπέκα καλόγρια!

Και μου γύρισαν τα μυαλά, μα τι κοινό έχει με αυτήν, που φοράει κάτι φούστες-ζώνες, έχει οξυζεναρισμένο μαλλί και δεν ξέρει κατά πού πέφτει γεωγραφικά η Συρία; Απορώ, πραγματικά.

Και θέλω να σας ρωτήσω, να μου πείτε τη γνώμη σας: οι άνδρες, όταν ερωτεύονται, πάει για τα καλά περίπατο η λογική τους ή μήπως η μόδα του καλού κοριτσιού έχει παρέλθει γενικά; Τι λέτε;

Ελένη Δ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr