Site icon TLIFE

Ελένη: “Μήπως δεν ενδιαφέρεται τελικά; Σκέφτομαι κι όλα αυτά που μου είπε για την πρώην του…”

Γνώρισα πριν λίγους μήνες ένα παιδί από τη δουλειά. Δεν εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο αλλά έπρεπε να συνεργαστούμε για ένα project και έτσι γνωριστήκαμε.

Αυτός 9 χρόνια περίπου μεγαλύτερός μου. Εγώ 24. Είναι πολύ σοβαρός, ώριμος και κατασταλαγμένος (φάνηκε δηλαδή από τη συζήτηση που είχαμε). Και επίσης πολύ γοητευτικός. Ακριβώς του γούστου μου.

Όσο εργαζόμασταν για αυτό το project, είχαμε καθημερινή επαφή. Με ρώταγε πολλά πράγματα για μένα και φαινόταν ότι ενδιαφέρεται να με γνωρίσει καλύτερα. Μου πρότεινε μάλιστα κάποια στιγμή να τα πούμε και εκτός γραφείου.

Όταν τελείωσε λοιπόν η δουλειά που είχαμε αναλάβει, είπαμε να πάμε για αυτό το ποτό επιτέλους. Ήταν πολύ γλυκός και ζεστός απέναντι μου μέχρι που μου είπε κάτι που με έκανε να προβληματιστώ πολύ.

Αυτός χώρισε πριν ένα χρόνο, αλλά με την πρώην του ήταν μαζί έξι χρόνια και τα τρία από αυτά συζούσαν. Μου είπε μάλιστα ότι ήταν πολύ δυνατή η σχέση τους και ότι ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος για αυτόν. Και ότι μετά από αυτό ήταν σαν να έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του.

Εγώ του είπα βέβαια όταν με ρώτησε ότι είμαι ελεύθερη. Και είναι αλήθεια, αυτό τον καιρό δεν έχω κάτι. Με γύρισε μέχρι σπίτι, δεν έκανε κίνηση να με φιλήσει και μου είπε μόνο θα τα ξαναπούμε.

Συνεχίζουμε να τα λέμε συχνά πυκνά (στο γραφείο αν συναντηθούμε και στο facebook) και πριν μία εβδομάδα βρεθήκαμε σε ένα επαγγελματικό δείπνο. Δεν μου έχει πει όμως να ξαναβρεθούμε. Τίποτα! Και το θέμα ρε κορίτσια είναι ότι εμένα μου αρέσει πολύ.

Μήπως όμως δεν ενδιαφέρεται τελικά και εκείνο το ποτό το ήπιαμε μόνο επειδή τόσο καιρό δουλεύαμε μαζί; Και σκέφτομαι και όλα αυτά που μου είπε για την πρώην του.

Τελικά μήπως εγώ παρεξήγησα;

Ελένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr