Site icon TLIFE

Ελένη: “Μου είπε ότι τους πρώτους μήνες που βγαίναμε, πήγε με μια άλλη…”

Καλησπέρα, θα ήθελα μερικές συμβουλές και για τη δική μου ιστορία.

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και μερικούς μήνες. Στην αρχή της γνωριμίας μας ξεκινήσαμε χαλαρά, βγαίναμε, περνούσαμε ωραία, δίναμε φιλιά και χάδια, αλλά δεν είχαμε πει να είμαστε μαζί, εγώ ήμουν σκεπτική γιατί μόλις είχα βγει από μια άλλη σχέση.

Αυτός όμως έλεγε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, ότι είμαι ξεχωριστή κλπ. Σιγά σιγά άρχισα κι εγώ να τον ερωτεύομαι και τελικά είπαμε να είμαστε μαζί. Όλα καλά. Περνούσαμε πολύ ωραία τους μήνες αυτούς που είμαστε μαζί, υπήρχαν κάποια καυγαδάκια αλλά τίποτα σημαντικό.

Και σήμερα πάνω στην κουβέντα μου λέει ότι τους πρώτους μήνες που βγαίναμε, αλλά που δεν ήμασταν ακόμα μαζί, δηλαδή στην αρχή της γνωριμίας μας, στο φλερτ που είχαμε, ότι πήγε με μια άλλη.

Δεν ξέρω γιατί αλλά με πείραξε πολύ, ένιωσα σαν να με απάτησε. Δηλαδή όταν βγαίναμε, περνούσαμε τόσο ωραία, ήταν ερωτευμένος όπως έλεγε μαζί μου και με φιλούσε, πήγαινε και φίλαγε (κι όχι μόνο) κι άλλη;

Του ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε: “Αφού δεν ήθελες να είμαστε μαζί τότε”. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο παράλογη, αλλά νιώθω σαν προδομένη και θέλω να χωρίσω…

Ελένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr