Site icon TLIFE

Ελένη: “Μου είπε πως ήταν με μία κοπέλα και πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα. ”

Κορίτσια καλησπέρα σας.
Θέλω τη γνώμη σας πάνω σε ένα ζήτημα που με απασχολεί. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη.

Είμαι 22 χρονών. Εδώ και εφτά μήνες μου αρέσει πολύ ένα παιδί. Είναι συνομήλικος και συμφοιτητής μου. Είχαμε γνωριστεί πριν δύο χρόνια περίπου. Όμως εμένα άρχισε να μου αρέσει μετά από καιρό. Γενικότερα είναι πολύ συνεσταλμένος και ντροπαλός. Τον πρώτο καιρό που μιλούσαμε του έδειξα πως μου αρέσει με όμορφο τρόπο βέβαια (ίσως να βιάστηκα λίγο). Εκείνος μου ξεκαθάρισε πως το βλέπει φιλικά.

Έπειτα συνεχίσαμε να μιλάμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Εγώ το έπαιζα πως το βλέπω πολύ φιλικά. Τα Χριστούγεννα κανόνισε η παρέα μας να πάμε μια εκδρομή για δύο τρεις μέρες. Ξέρετε τώρα, στην εκδρομή ήμασταν όλη μέρα μαζί. Περάσαμε πολύ όμορφα. Είδα πως είναι ο χαρακτήρας του, η συμπεριφορά του. Όσο περισσότερο τον πρόσεχα τόσο περισσότερο μου άρεσε.

Κάναμε μία συζήτηση οι δυο μας και μιλήσαμε για πρώην. Μου είπε πως το καλοκαίρι ήταν με μία κοπέλα και πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα, ενώ έχουν χωρίσει. Το καλοκαίρι δεν ήξερα τι είχε συμβεί γιατί δούλευα σε άλλο μέρος και είχαμε απομακρυνθεί κάπως. Ήρθαμε πιο κοντά το τελευταίο βράδυ. Αφεθήκαμε και οι δύο. Έγιναν κάποια πράγματα μεταξύ μας. Δεν κάναμε έρωτα, ήταν πολύ αθώο πραγματικά. Ένιωσα πολύ όμορφα, πιστεύω και εκείνος. Μου ξεκαθάρισε όμως ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί είναι ακόμα κολλημένος. Αλήθεια το ξέρω πως φαίνεται κάπως, αλλά δεν το θεώρησα επιπόλαιο από τη μεριά του. Θέλαμε και έγινε.

Το θέμα είναι πως μετά από αυτό κόλλησα εγώ μαζί του. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω, πώς ήταν όταν με άγγιξε έστω και για αυτήν τη μία φορά. Συνεχίζουμε να μιλάμε, να βγαίνουμε πάντα με παρέα (ποτέ μόνοι δυστυχώς). Φαίνεται ότι ενδιαφέρεται, όλοι το έχουν προσέξει. Όποτε του λέω να βγούμε μόνοι μας το αποφεύγει. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Είναι τόσο ντροπαλός, φοβάται απίστευτα να ανοιχτεί. Αυτό είναι όμως που ξεχώρισα σε εκείνον. Αυτό το ντροπαλό του βλέμμα. Τώρα θα μου πείτε πως είμαι λίγο υπερβολική. Όμως δεν θέλω κάποιον άλλο. Βγήκα κάποια ραντεβού από τότε απλώς κανείς δεν με γέμιζε. Λάθος μου το ξέρω, αλλά τους συγκρίνω με εκείνον.

Μάλιστα όταν έμαθε τυχαία ότι είχα βγει ραντεβού με κάποιον μου έκανε μούτρα σαν παιδάκι πρώτης Δημοτικού. Δεν μου μιλούσε για τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Οι φίλες μου λένε ότι πραγματικά με θέλει αλλά μου υπενθυμίζουν συνεχώς ότι δεν μπορώ να περιμένω για πολύ καιρό ακόμα.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι πράγματι απίστευτα κλειστός αλλά έχει πολλά καλά στοιχεία. Είναι γλυκός και περιποιητικός. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Σκέφτηκα να του πω τι αισθάνομαι αλλά νομίζω πως δεν θα βγει κάπου και πως θα φρικάρει περισσότερο. Help mee!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ελένη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr