Site icon TLIFE

Ελένη: “Όταν με φλερτάρουν είμαι αρνητική και μερικές φορές επιθετική.”

Καλησπέρα σας!
Θα πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Ήμουν σε μία μεγάλη σχέση για περίπου 5 χρόνια με έναν αρκετά σοβαρό (νόμιζα) άνθρωπο. Τα τελευταία τρία χρόνια της σχέσης μας μέναμε μαζί. Όπως σας έλεγα, ήταν ένας αρκετά ήρεμος χαρακτήρας και αρκετά σοβαρός. Αυτό ήταν που μου άρεσε σε εκείνον. Η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν άψογη και δεν μου έδινε κανένα πάτημα. Κύριος με τα όλα του. Ευγενικός, τυπικός, γλυκός, τρυφερός. Μέχρι που ανακάλυψα τον δεύτερο εαυτό του, ένα βράδυ που ξέχασε το προφίλ του στο facebook ανοιχτό.

Μπήκα στα μηνύματά του και ανακάλυψα διαλόγους με άλλες γυναίκες. Κορίτσια που ούτε καν φανταζόμουν ότι είναι του γούστου του. Προκλητικοί διάλογοι, προκλητικές φωτογραφίες. Δεν αναγνώριζα καν αυτόν τον άνθρωπο που έκανε αυτές τις συνομιλίες, κι όμως… κοιμόμουν κάθε βράδυ μαζί του.

Σοκαρίστηκα. Πληγώθηκα. Και φυσικά χώρισα. Έκοψα κάθε επικοινωνία μαζί του. Το θέμα μου είναι ότι από τότε είμαι μόνη. Φοβάμαι τα πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Έχω γίνει υπερβολικά καχύποπτη και ζω μόνιμα με ένα άγχος. Όταν με φλερτάρουν είμαι αρνητική και μερικές φορές επιθετική. Δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό…

Ελένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr