Site icon TLIFE

Ελένη: “Πρόσφατα έμαθα ότι χώρισε. Να του στείλω μήνυμα;”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Είχα μια σχέση με κάποιον και ήμουν πολύ ερωτευμένη. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Μου πήρε καιρό να συνέλθω, αλλά στην πραγματικότητα δεν τον ξεπέρασα ποτέ μέσα μου. Πάντα τον είχα στο μυαλό μου.

Εκείνος έκανε άλλη σχέση. Με την οποία μάλιστα προχώρησε πιο σοβαρά από ότι με μένα. Όπως καταλαβαίνετε, περνούσα πολύ χρόνο κατασκοπεύοντας το προφίλ του στο facebook, αλλά και το προφίλ της κοπέλας του. Κάπως έτσι είδα ότι συγκατοικούσανε κιόλας.

Με πόνεσε πολύ αυτή η ιστορία. Αλλά πρόσφατα έμαθα ότι χώρισαν. Δεν είναι καν φίλοι στο facebook πια. Το θέμα μου είναι ότι έχουν αρχίσει να μου περνάνε σκέψεις να του στείλω μήνυμα τώρα που ξέρω ότι δεν έχει σχέση.

Αλλά τι μπορεί να συμβεί; Με εμένα τα πράγματα δεν ήταν ποτέ όπως θα ήθελα. Δεν μου είχε ζητήσει ποτέ να μείνουμε μαζί. Θα μπορούσα να πω ότι βασιζόταν κυρίως στο σεξ η σχέση μας. Απέφευγε τα πολλά πολλά.

Θέλω όμως να τον ξαναδώ. Και όπως σας είπα στην αρχή, δεν νομίζω ότι τον ξεπέρασα ποτέ. Τι λέτε; Να του στείλω μήνυμα και όπου βγει; Ή είναι σαν να σκαλίζω πληγές και μπορεί να καταλήξω να πονάω ξανά και να νιώθω χειρότερα;

Ελένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr