Site icon TLIFE

Ελένη Χ.: “Φοβάμαι πολύ ότι τώρα που θα πάω για το Πάσχα θα τον ξαναδώ…”

Γεια σας!

Είμαι 18 χρόνων και πριν από ένα μήνα χώρισα με το αγόρι μου (21 ετών). Ο Ν. ήταν ο πρώτος μου. Ήμασταν μαζί δυο μήνες με πολλές δυσκολίες και χωρισμούς.

Η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν πολύ αδιάφορη. Πολλές φορές μιλούσε απότομα, δεν ήθελε να βρισκόμαστε συχνά προφασιζόμενος χαζές δικαιολογίες, άλλες φορές έλεγε ότι θέλει να μείνει μόνος του γιατί περνάει μια χαρά κι έτσι…

Εγώ όλον αυτόν τον καιρό στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί ήμουν ερωτευμένη μαζί του, αλλά στο τέλος δεν άντεξα αυτή την αδιαφορία και χωρίσαμε.

Είμαστε και οι δύο φοιτητές στην Αθήνα και η καταγωγή μας είναι από το Η. Μετά το χωρισμό με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσα. Τον διέγραψα από παντού, μέχρι κι από το facebook.

Φοβάμαι πολύ ότι τώρα που θα πάω για το Πάσχα στο Η. θα τον ξαναδώ και θα νιώσω πάλι άσχημα. Δεν ξέρω τι να κάνω… Να τον χαιρετήσω; Πως να αντιδράσω; Φοβάμαι μην αρχίσει να ασχολείται μαζί μου και λυγίσω.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πείτε μου τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ

Ελένη Χ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr