Site icon TLIFE

Έλλη: “Μόνο που παρασυρθήκαμε γρήγορα και κάναμε σεξ από την πρώτη κιόλας νύχτα της γνωριμίας μας.”

Καλησπέρα κορίτσια!

Με λένε Έλλη και είμαι 24 ετών. Πριν από μια βδομάδα περίπου γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος είναι χρόνια φίλος της κολλητής μου. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε και του άρεσα κι εγώ. Μόνο που παρασυρθήκαμε γρήγορα και κάναμε σεξ από την πρώτη κιόλας νύχτα της γνωριμίας μας. Λίγες μέρες μετά, συμφωνήσαμε να έχουμε ελεύθερη σχέση.

Τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα, γιατί από τότε εγώ, εκείνος, η κολλητή μου και δυο φίλοι του είμαστε μια παρέα. Η κολλητή μου στο μεταξύ έμαθε ότι ολοκληρώσαμε και με έκραξε.

Το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό που κάνουμε, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Κάποια πράγματα που κάνει όμως με χαλάνε. Καταρχάς, μου ξεκαθάρισε ότι μιλάει στο Facebook με κάποια άλλη, με την οποία όμως δεν παίζει τίποτα ερωτικό γιατί μένει μακριά. Πρέπει όμως να είναι πολύ κολλημένος μαζί της, αφού τον βλέπω συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι να στέλνει. Έχω αρχίσει και ζηλεύω. Επίσης, με ενοχλεί που δεν με φιλάει, ούτε με αγκαλιάζει μπροστά στην υπόλοιπη παρέα, ενώ τα παιδιά ξέρουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ μας.

Τι να κάνω; Δεν θέλω να τον ερωτευτώ. Από την άλλη όμως, αν ξεκόψουμε, δεν θα αντέχω να τον βλέπω και θα χάσω και την υπόλοιπη παρέα, με την οποία περνάμε πολύ ωραία. Όμως πέρα από το σεξ αυτός δεν δείχνει να θέλει τίποτα άλλο. Σαν να είμαστε φίλοι.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει και κάτι παραπάνω; Έχω ακούσει για ζευγάρια που ξεκίνησαν με σεξ και κατέληξαν σε σχέση. Γιατί να μην έχω κι εγώ ελπίδες;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έλλη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr