Έλλη: “Μου ζητάει επανασύνδεση. Αξίζει η δεύτερη ευκαιρία;”

Θα ήθελα κι εγώ να ακούσω κάποια τρίτη γνώμη πάνω στο θέμα που με απασχολεί…

Ήμουν με κάποιον και φτάσαμε στην κυριολεξία πριν το γάμο. Μετά από πολύ καιρό βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μου κι εδώ και πολλούς μήνες μου ζητάει επανασύνδεση.

Κατά βάθος θέλω πολύ να ξαναείμαστε μαζί, αλλά φοβάμαι.

Δεν θέλω να ξαναπεράσουμε τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι πόνεσα πάρα πολύ από αυτόν τον χωρισμό και με βάση τα όσα λέει κι εκείνος.

Δεν ξέρω… Αξίζει η δεύτερη ευκαιρία;

Έλλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!
    ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΩΡΑ!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

  2. Μα δεν διευκρινίσεις την αιτία του χωρισμού και αυτό είναι κάτι που όσο να ‘ναι παίζει ρόλο.

  3. Φυσικά και να ξαναδοκιμάσετε, εφόσον κατά βάθος πιστεύεις ότι αξίζει. Και μη φοβάσαι, τι έχεις να χάσεις; Στο κάτω-κάτω, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις!

  4. Δεν ξέρω την περίπτωση, αλλά λογικό να φοβάσαι. Να ξέρεις ότι οι επανασυνδέσεις δεν πετυχαίνουν πάντα, όσο καλή πρόθεση κι αν υπάρχει και από τους δύο. Και έχουν μια βασική αρχή. Να έχουν εξαλειφθεί οι αιτίες που οδήγησαν στο χωρισμό κάποτε. Θα σου πρότεινα να έχετε κάποια συζήτηση και αν τα βρείτε εκεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Α μη τι άλλων, και να μην πετύχει, μετά από αυτό πιστεύω θα τον ξεπεράσεις μια και καλή. Αλλιώς ίσως το μετανιώσεις κάποτε που δεν έδωσες αυτή την ευκαιρία

  5. δεν μας λες το πιο σημαντικό..τον λόγο που χωρίσατε..αν σου έκανε κάτι πολύ κακό , αν σε κεράτωσε , αν σε χτύπησε κ.ο.κ .. εγώ ένα ξέρω .. οι δεύτερες ευκαιρίες κατα πολύ μεγάλο ποσοστό μας κάνουν να νιώθουμε ηλίθιοι.. αν θές να γυρίσεις όμως πρέπει οπωσδήποτε να μπορέσεις να ξεχάσεις – μα πραγματικά τώρα .. να το δια γράψεις από το μυαλό σου – αυτό που έγινε..αν το έχεις μέσα σου θα σε δηλητηριάζει και θα ξαναχωρίσεις ή θα ζεις με ένα μαύρο σύννεφο άρα δυστυχισμένη

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More