Site icon TLIFE

Έλλη: “Τι να κάνω; Το άλλο παιδί είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει. Ο πρώην όμως είναι ο ένας!”

“Ο Άγγελός μου και ο θάνατός μου”
Είχα ξαναγράψει την ιστορία μου… Ο τύπος που μου έλεγε ότι με αγαπάει και έμαθα ότι παντρεύεται!

Ε, λοιπόν, δεν ίσχυε τίποτα από όλα αυτά. Πέρασα 4 βασανιστικούς μήνες χωρίς καμία επαφή μαζί του, ώσπου συναντηθήκαμε στο ίδιο μέρος. Είπαμε ένα “γεια” τυπικά.

Μετά από δύο μέρες με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εκεί που νόμιζα ότι δεν θα τον δω ποτέ ξανά εμφανίστηκε.

Βγήκαμε. Μου είπε πως όλα ήταν φήμες. Βλακείες τρίτων. Ότι είχε σχέση, αλλά χώρισε, ότι με αγαπάει ακόμα κι ότι και να προσπάθησε αυτό που ένιωθε μαζί μου δεν κατάφερε να το νιώσει.

Καταλήξαμε σπίτι μου και η συνέχεια γνωστή… Δεν είχε αλλάξει τίποτα. Το πάθος, ο έρωτας ήταν εκεί να μας θυμίζουν όσα ζήσαμε. Γύρισε αλλαγμένος, χωρίς κακία, αλλά και ξεκαθαρίζοντάς μου ότι σχέση μαζί μου δεν ξανακάνει.

Συνεχίζαμε να βρισκόμαστε, να περνάμε όμορφα… Όχι μόνο για το σεξ… κάναμε πράγματα μαζί. Αλλά παρ’ότι ένιωθα τέλεια, άρχισα να δένομαι ξανά. Δεν μου αρκούσε αυτό μόνο. Ήθελα να είμαι μαζί του ξανά. Καλύτερα από πριν. Πίστευα ότι έχοντας κάνει και οι δύο τα λάθη μας και την αυτοκριτική μας θα μπορούσαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλά τίποτα. Δεν άκουγε κουβέντα.

Κι εγώ ήθελα να τον βλέπω, δεν ήθελα να τον χάσω…

Πήγα διακοπές και σε κοινή παρέα γνώρισα ένα πολύ αξιόλογο παιδί… με τις καλύτερες προδιαγραφές. Με προσέγγισε με όμορφο τρόπο. Μου φέρθηκε όμορφα και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Περνάω καλά μαζί του.

Ο πρώην μου με θυμόταν όποτε ήθελε. Είχε να φανεί δέκα μέρες και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο λέγοντας ότι θα έρθει να με βρει και αν μπορώ να βρεθούμε. Τόσες μέρες όμως χαμένος. Δεν έπαιρνε καν να δει πως είμαι.

Του είπα ότι γνώρισα κάποιον και του έδωσα μια ευκαιρία λέγοντάς του: θέλεις να τα αφήσουμε όλα πίσω και να είμαστε ξανά μαζί αφού αγαπιόμαστε; Η απάντηση αρνητική.

Σε θέλω… Σε αγαπάω… Μα δεν μπορώ να είμαι μαζί σου… Θέλω όμως να σε βλέπω… Και θα σε παίρνω τηλέφωνο… Κι αν μπορείς έχει καλώς…

Τι να κάνω????

Το άλλο παιδί είναι ό,τι καλύτερο έχω γνωρίσει εδώ και καιρό. Μπορώ να έχω κάτι υγιές μαζί του. Ο άλλος όμως εκεί… Να μπαίνει στη ζωή μου ξανά… Μήπως καταστρέφω τη ζωή μου έτσι; Μήπως μένω πίσω;

Που θα βγει αυτό αν συνεχίσω να τον βλέπω και πω ξανά όχι σε μια καλή σχέση ελπίζοντας ότι θα τα ξαναβρώ με τον πρώην μου ενώ μου έχει ξεκαθαρίσει πως όχι; Τον λατρεύω. Ξέρω ότι είναι ο ένας, αλλά πόσο ακόμα να αυτοκαταστρέφομαι αφού δεν κάνει την υπέρβαση;

Ευχαριστώ πολύ,
Έλλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Έλλη

© 2024 tlife.gr