Site icon TLIFE

Ελπινίκη: “Τα χρόνια περνάνε για μένα, αλλά πιο πολύ για αυτόν που κοντεύει τα 40. Δεν θέλω να τον κρατάω πίσω.”

Καλησπέρα σας,
ονομάζομαι Ελπινίκη και είμαι 24. Είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άνθρωπο στα 37, που με αγαπάει και τον αγαπάω πολύ. Η σχέση μας είναι από απόσταση (σχετικά μικρή) και βρισκόμαστε κάθε Σαββατοκύριακο.

Τελείωσα τις σπουδές μου πριν ένα χρόνο και δουλεύω εδώ και 8 μήνες πάνω στο αντικείμενό μου. Ο φίλος μου έχει δική του επιχείρηση στην πόλη του η οποία πάει μεν καλά, αλλά δεν έχει τα αντίστοιχα έσοδα, λόγω πολλών εξόδων.

Σκοπός μας είναι να μείνουμε μαζί στο κοντινό μέλλον. Δεν έχει τα χρήματα να συντηρήσει 100% ένα σπίτι μόνος του, μόνο αν τα έξοδα μοιράζονται δια του δύο, που έτσι θέλουμε προφανώς να το κάνουμε.

Έχω ψάξει για δουλειά στην πόλη του, αλλά επειδή είναι μικρή δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα αξιόλογο για να αφήσω την τωρινή μου εργασία. Εγώ προσωπικά θέλω να πάρω κι άλλες γνώσεις από επιπλέον σπουδές για να μπορέσω στο μέλλον να διεκδικήσω καλύτερες θέσεις σε μεγαλύτερες εταιρίες.

Δεν μας έχει κουράσει ακόμα η απόσταση, περνάμε πολύ όμορφα πάντα και παντού, αλλά θέλουμε πάρα πολύ να μείνουμε μαζί. Να δούμε επίσης αν μπορούμε να συνυπάρχουμε στο ίδιο σπίτι, για να περάσει η σχέση μας στο επόμενο επίπεδο.

Και εδώ έρχεται το βασικό ερώτημα. Να παρατήσω τη δουλειά μου και να πάω να ψάξω για μία οποιαδήποτε εργασία στο μέρος του ή να περιμένω και να αφήσω τα πράγματα στην τύχη τους; Τα χρόνια περνάνε για μένα αλλά πιο πολύ για αυτόν που κοντεύει τα 40. Δεν θέλω να τον κρατάω πίσω.

Επίσης, με προβληματίζουν ερωτήματα του τύπου: Εάν η δουλειά που βρω εκεί δεν με πληρώνει (διόλου απίθανο στις μέρες μας); Πως θα τα καταφέρουμε οικονομικά; Και αν τελικά η σχέση μας από κοντά δεν πετύχει; Εγώ θα έχω παρατήσει τα πάντα για αυτόν. Και μετά πάλι από το μηδέν. Την απόφασή μου να πάω κοντά του την έχω πάρει. Απλά φοβάμαι ακόμα να την κάνω πράξη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας.

Ελπινίκη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr