Site icon TLIFE

“Έμαθα ότι είχε δεσμό με μια παντρεμένη. Δύο ώρες την ημέρα κάνανε έρωτα κι αυτή μετά έφευγε…”

© konradbak - Fotolia.com

Γεια σας! Με λένε Βασιλική και είμαι 22 χρόνων. Εδώ και δύο χρόνια έχω δεσμό με ένα παιδί 14 χρόνια μεγαλύτερο.

Όλοι οι φίλοι μου στην αρχή ήταν αρνητικοί. Όταν όμως τον γνώρισαν άλλαξαν κατευθείαν γνώμη. Η διαφορά που έχουμε δεν είναι ορατή. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και περνάμε όμορφα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε τσακωμούς.

Τσακωνόμαστε και μάλιστα έντονα και τις περισσότερες φορές εξαιτίας μου. Το θέμα είναι ότι θυμώνω μαζί του γιατί έμαθα ότι είχε δεσμό δύο χρόνια με μια παντρεμένη γυναίκα.

Ξαφνικά έπεσε στα μάτια μου. Αυτήν τη γυναίκα την έχω δει. Είναι μια γυναίκα χωρίς αναστολές, κοροϊδεύει τους πάντες, προκλητική… Είναι 40 χρόνων και είχε απατήσει τον σύντροφό μου.

Αυτός το έμαθε και τη συγχώρεσε. Του την ξαναέφερε. Αυτός την παρακολούθησε και την είδε. Από τότε τέλος. Νιώθω ότι δεν τη θέλει όμως μετά από αυτήν, λέει, είναι καχύποπτος.

Και αναρωτιέμαι: πως μπόρεσε να τη συγχωρέσει; Ενώ εμένα λέει πως δεν θα με συγχωρούσε ποτέ…

Γιατί αποφεύγει συνεχώς να τη βλέπει; Παραδέχεται ότι τον κορόιδεψε άσχημα, αλλά ήταν πολύ καλή στον ερωτικό τομέα κι αυτό τον κάλυπτε.

Γιατί μου έχει μείνει αυτή η γυναίκα;

Με βλέπει στο δρόμο και με ειρωνεύεται. Τη συνάντησα και μαζί με τον φίλο μου και κοίταγε προκλητικά. Αυτή τώρα διέλυσε μια άλλη οικογένεια και γενικώς δεν έχει καλή φήμη στο χωριό… Καταλαβαίνετε…

Ο φίλος μου, μου ζήτησε τώρα που τελειώνω τη σχολή μου, να μείνω μαζί του. Φοβάμαι λίγο τους γονείς μου τι θα πούνε για τη διαφορά όμως. Εγώ δεν νιώθω καλά. Αυτήν τη γυναίκα είναι αδύνατον να την αποφεύγεις γιατί ένα χωριό είναι, μικρό.

Ο φίλος μου ειλικρινά δεν δίνει καμία σημασία. Όμως όταν μου περιγράφει όλα όσα πέρασε μαζί της, θυμώνω και στεναχωριέμαι που πληγώθηκε τόσο άσχημα. Από αυτήν κιόλας είχε μάθει έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό. Δύο ώρες την ημέρα κάνανε έρωτα κι αυτή μετά έφευγε. Μια σχέση κρυφή δηλαδή…

Και με εμένα στην αρχή ήταν “φλου”. Μετά όμως από λίγο καιρό δέθηκε μαζί μου και μέχρι τώρα μου δείχνει πολλή αγάπη. Εγώ όμως γιατί σκέφτομαι αυτήν τη σχέση του; Μήπως δεν αντιδρώ σωστά; Τι έπαθα;

Το θέμα είναι ότι δεν αντέχω να τη βλέπω. Είναι τόσο υπεροπτική, αλαζονική… Πώς μπορεί ο φίλος μου να τη συγχώρεσε, ενώ έμαθε ότι τα είχε με τρεις ταυτόχρονα;;;;

Βασιλική

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr