Site icon TLIFE

Emilia: “Για να μη σας τα πολυλογώ, μέσα στους πέντε μήνες τον άφησα τέσσερις φορές…”

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ και τη δική μου ιστορία μαζί σας.

Πριν από εφτά μήνες γνώρισα κάποιον με τον οποίο βγαίναμε για πέντε μήνες.

Στην αρχή μιλούσαμε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα και βλεπόμασταν άλλο τόσο. Ερχόταν να με βρει στην παρέα μου ανά πάσα στιγμή, αν μπορούσε να ξεκλέψει χρόνο.

Όμως με έβλεπε συγκρατημένη και μου είπε ότι δεν είναι το σωστό άτομο για να βασιστώ πάνω του. Εκεί απομακρύνθηκα και του το ψιλοέκοψα.

Μετά όμως με ξανακυνήγησε και μετά από δύο μήνες γνωριμίας ολοκληρώσαμε. Υπήρχαν εβδομάδες που μιλούσαμε κάθε μέρα και άλλες που μιλούσαμε μία φορά μόνο.

Για να μη σας τα πολυλογώ, μέσα στους πέντε μήνες τον άφησα τέσσερις φορές. Και τις τέσσερις ήρθε κάτω από το σπίτι μου να μιλήσουμε παρατώντας την παρέα του σαββατόβραδα ή μεσάνυχτα.

Δεν με άφηνε να τον αφήσω και κάθε φορά μου έδινε με τον τρόπο του ελπίδες ότι έχει συναισθήματα, αν και ποτέ δεν μιλήσαμε για αυτά. Από το σπίτι του ξέρω πως ήταν καταπιεσμένος και είχε λίγο τα προβληματάκια του.

Δεν τον θέλω πίσω, αλλά πείτε μου: είχε λέτε συναισθήματα για μένα ή απλά έκανε τα πάντα για να μην με χάσει από …“stand by”.

Emilia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr