Site icon TLIFE

Ένα one night stand με συναισθηματικό κόστος!

Fotolia

Είμαι 23 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμη -από ότι μου λένε, αλλά τον τελευταίο καιρό είμαι μόνη. Είχα μια σχέση δύο χρόνων με ένα αγόρι λίγο μεγαλύτερό μου, αλλά χωρίσαμε.

Πριν δύο εβδομάδες, ένα βράδυ που βγήκα γνώρισα κάποιον που μου άρεσε πολύ. Δούλευε στο μπαράκι που είχα πάει με τις φίλες μου.

Μας κερνούσε σφηνάκια, χορεύαμε, κάναμε αστεία μεταξύ μας… Από την αρχή είχε δείξει το ενδιαφέρον του και παρόλο που δούλευε ερχόταν συνέχεια στην παρέα μου.

Ήπιαμε πολύ και καταλήξαμε σπίτι μου. Αλλά το πρωί ξύπνησε άλλος άνθρωπος. Καμία σχέση. Δεν ήταν καθόλου διαχυτικός. Απόμακρος και ψυχρός. Σχεδόν τυπικός.

Ήπιε δυο γουλιές καφέ στα γρήγορα, ντύθηκε κι έφυγε. “Τα λέμε!” είπε.

Έμεινα λίγο άναυδη. Αλλιώς φανταζόμουν το επόμενο πρωί. Εγώ ξύπνησα χαρούμενη, παρόλον τον πονοκέφαλο από το μεθύσι… Ξύπνησα γελαστή και με διάθεση για χουζούρι. Αλλά τίποτα…

Δεν καταλάβαινα! Μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που τα πράγματα εξελίχθηκαν μεταξύ μας. Ένιωθα ερωτευμένη. Κι εκείνος απλά ντύθηκε κι έφυγε.

Το βράδυ του τηλεφώνησα, αλλά δεν το σήκωσε. Περίμενα λίγο και του έστειλα ένα μήνυμα. Δεν μου απάντησε ποτέ.

Δυο μέρες μετά πήγα με τις φίλες μου ξανά στο μπαράκι που δουλεύει και με χαιρέτησε απλά. Φιλικά. Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Και δεν κάθισε σχεδόν καθόλου μαζί μου. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κι όσες φορές ξαναπροσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο δεν τη σήκωσε.

Τι να κάνω; Μου αρέσει πολύ… Είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Βούλα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr