Site icon TLIFE

Ερμιόνη: “Μου αποκάλυψε ότι στο διάστημα που δεν βρισκόμασταν πήγε με μια άλλη…”

Καλησπέρα!

Είμαι 21 ετών, είμαι φοιτήτρια και εργάζομαι. Τους τελευταίους μήνες είχα σχέση με ένα αγόρι συνομήλικό μου. Είχα πραγματικά πιστέψει ότι ήταν ένα ξεχωριστό αγόρι, διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Φαινόταν σεμνός, αθώος, τρυφερός. Έλεγε πανέμορφα λόγια, τα οποία δυσκολεύομαι ακόμα και τώρα να πιστέψω ότι ήταν ψέματα. Του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Φαινόταν τόσο ειλικρινής.

Στα λόγια του λοιπόν δήλωνε ενθουσιασμένος μαζί μου. Μου δήλωνε συνεχώς πόσο του άρεσα και πόσο τυχερός ένιωθε που με είχε παρόλο που στις πράξεις του δεν φαινόταν και τόσο ο έρωτάς του. Εγώ όμως κάθισα μαζί του.

Γύρω στους έξι μήνες σχέσης, επειδή ένιωθα φοβερά πιεσμένη λόγω δουλειάς και σχολής, του ζήτησα να απομακρυνθούμε για λίγο. Όχι να χωρίσουμε. Απλώς για λίγο καιρό να μην βρισκόμαστε. Αυτός δέχτηκε χωρίς αντιρρήσεις.

Μετά από ένα μήνα απόστασης, μου αποκάλυψε ότι στο διάστημα που δεν βρισκόμασταν πήγε με μια άλλη. Ένιωθα ότι τον σιχάθηκα. Ό,τι πίστευα για αυτόν, μέσα σε μια μέρα αναιρέθηκε. Μου έδεξε πόσο ίδιος ήταν κι αυτός με τους άλλους και πόσο λάθος έκανα εγώ που τον είχα τόσο ψηλά…

Και ξαφνικά έπεσε στα μάτια μου τόσο χαμηλά από δική του επιλογή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν μου ζήτησε καν συγγνώμη. Και το έπαιξε άνετος, λέγοντας ότι αυτό που έκανε ήταν ασήμαντο και ότι μου άξιζε εφόσον εγώ διάλεξα να απομακρυνθούμε.

Προσπαθούσε δηλαδή να βγει κι από πάνω! Άρχισα να τον κατηγορώ και να φωνάζω κι αυτός μου είπε ότι είμαι τρελή και υπερβολική.

Μετά από κάποιες μέρες μου είπε ότι ήθελε να με ξαναδεί κι εγώ δεν του απάντησα. Ό,τι πίστευα ήταν ψέμα; Εφόσον ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί μου -όπως έλεγε- πώς μπόρεσε μέσα σε ένα βράδυ -τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα- να πάει με άλλη; Δεν με σκέφτηκε καθόλου;

Δεν ένιωσε ποτέ κάτι για μένα; Έξι μήνες που ήμασταν μαζί με κορόιδευε; Νιώθω αηδία και για αυτόν αλλά κυρίως για μένα που τόσο καιρό τον πίστευα και του φερόμουν τόσο άψογα ενώ τελικά δεν το άξιζε.

Τι γνώμη έχετε εσείς; Πως να φερθώ από δω και πέρα;

Ερμιόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr