Site icon TLIFE

Έρση: “Παρόλα αυτά τον ήθελα τόσο πολύ που δέχτηκα να βρισκόμαστε μόνο για σεξ.”

Ο Χ. ήταν το πιο μεγάλο μου απωθημένο. Τον ήθελα για χρόνια αλλά έμενε αλλού οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τα έφερε έτσι η ζωή που μετακόμισε στη πόλη μου.

Ξεκίνησε να μου μιλάει. Βγήκαμε. Στα πρώτα ραντεβού έδειχνε ήσυχος, ντροπαλός, πολύ γλυκός… Ήμουν βέβαιη ότι το πράγμα πήγαινε για σχέση μέχρι που μου αποκάλυψε την αλήθεια… Ότι δηλαδή δεν ήθελε σχέση και ότι με προσέγγισε μόνο για το σεξ.

Ένιωσα απαίσια. Δεν είχα καμία σχέση μέχρι τώρα και ήμουν βέβαιη ότι αυτός ήθελε κάτι σοβαρό από μένα. Τα αρχικά του σημάδια αυτό έδειχναν. Παρόλα αυτά τον ήθελα τόσο πολύ που δέχτηκα να βρισκόμαστε μόνο για σεξ. Κάπου στην άκρη του μυαλού μου είχα την ελπίδα ότι ίσως με τον καιρό άλλαζε.

Και όντως άλλαξε. Προς το χειρότερο. Στην αρχή ήταν πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί μου. Όταν δεν βρισκόμασταν για σεξ, βγαίναμε απλά βόλτες και περνούσαμε τέλεια. Σαν να ήμασταν κανονικό ζευγάρι. Πολλές φορές μάλιστα μου έλεγε ότι πρώτη φορά γνώριζε κάποια κοπέλα που να ταιριάζει τόσο πολύ και πως αν κάποτε επέλεγε να κάνει σχέση θα επέλεγε εμένα, ότι του φαίνομαι πολύ σπάνια κοπέλα και τέτοια…

Τον τελευταίο καιρό όμως οι βόλτες σταμάτησαν. Όπως και οι ατέλειωτοι διάλογοι στο κινητό. Επικοινωνεί πλέον μόνο όταν θέλει σεξ. Εγώ αποφεύγω να βρεθώ ερωτικά μαζί του γιατί δεν με καλύπτει αυτό.

Όταν του στέλνω μήνυμα αυτός δεν απαντάει καν. Τη βαρέθηκα αυτήν την κατάσταση. Με ξενερώνει συνεχώς. Ούτε μου αρέσει να βρίσκομαι με κάποιον μόνο για σεξ. Θέλω πολύ να προχωρήσω στη ζωή μου και να γνωρίσω άλλον και να κάνω κανονική σχέση αλλά φοβάμαι ότι ο Χ. θα είναι πάντα ο μεγάλος μου έρωτας.

Με ξενερώνει πάρα πολύ με την αδιαφορία του αλλά φοβάμαι ότι έτσι και μου στείλει μήνυμα θα τρέξω σαν ηλίθια να απαντήσω. Τον θέλω πάρα μα πάρα πολύ αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα γίνει ποτέ δικός μου γιατί πολύ απλά δεν το θέλει.

Θέλω να τον βγάλω από το μυαλό μου αλλά φοβάμαι το μετά. Τι θα γίνει μετά; Θα είμαι καλά; Άμα τον βγάλω από τη ζωή μου, θα μου λείψει.

Θέλω πολύ να ακούσω τις συμβουλές και τις απόψεις σας…

Έρση

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr