Site icon TLIFE

Evi: “Για άλλη μια φορά, βλέπουμε πόσο σαβούρα κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας!”

Fotolia

Καλημέρα σε όλη την παρέα του TLIFE!

Θα ήθελα να πω μια ιστορία μικρή και πολύ πρόσφατη, έτσι πιο πολύ για να γελάσουμε…

Αρχές τους προηγούμενου μήνα, Σαββατόβραδο και βρέθηκα σε ένα από τα πρώτα τραπέζια ενός πολύ γνωστού νυχτερινού κέντρου στην παραλιακή. Στο διπλανό τραπέζι παρέα αγοριών σε bachelor!!!

Εκεί κι αυτός. Όχι κούκλος, αλλά με έντονο βλέμμα κι ένα χαμόγελο που σε χαλάρωνε αμέσως. Μετά από αρκετές δικές του προσπάθειες, σφηνάκια, λουλούδια, αφιερώσεις μέσω τραγουδιστή κτλ. κτλ. ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ξεκίνησε επικοινωνία καθημερινή, κυρίως από μεριάς τοου, με πλήρη αναφορά του ημερήσιου προγράμματός του…

Μου ζητούσε και ραντεβού, αλλά για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχω δει αρκετά, ήμουν επιφυλακτική και περίμενα να δω πόσο θα επιμείνει, αν και ήθελα από την αρχή να βγω μαζί του…

Να μην σας κουράζω, προχθές ανακάλυψα μέσω facebook -γιατί τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός- ότι όχι μόνο έχει σχέση, αλλά ετοιμαζόταν και να επισημοποιήσει.

Τραγική ειρωνεία: τη συγκεκριμένη μέρα που ανακάλυψα όλα αυτά είχα πει το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση του ραντεβού, το οποίο όπως φαντάζεστε δεν έγινε και ποτέ!!! Το ακύρωσα λέγοντάς του ότι δεν είμαι τύπος που εμπλέκεται σε σχέσεις κτλ… και το θέμα έκλεισε εκεί!

Αυτός προσπάθησε να βρει διάφορες δικαιολογίες -αν είναι δυνατόν! Απλά του είπα και το εξής: μπορεί εγώ να μην είμαι τέτοιος χαρακτήρας, αλλά την επόμενη φορά που θα σκεφτεί να παίξει με κάποια να σκεφτεί ότι όλα μαθαίνονται κι ότι κάποια άλλη στη θέση μου ίσως να του χαλούσε και το σιγουράκι του!

Anyway, για άλλη μια φορά, βλέπουμε πόσο σαβούρα κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Evi

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr