Site icon TLIFE

“Έχει απομακρυνθεί σεξουαλικά και ανακάλυψα ότι παρακολουθεί πορνό με συγκεκριμένες γυναίκες…”

Θα ήθελα πολύ να σας πω κι εγώ την ιστορία μου και πραγματικά να ακούσω τη γνώμη σας.

Είμαι 23 χρόνων κι έχω εδώ και 7 χρόνια σχέση με τον Ν. Από την αρχή ερωτευθήκαμε παράφορα και αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Ένιωθα από την αρχή ότι η σχέση μας είναι ξεχωριστή, γιατί πραγματικά έχουμε ένα μοναδικό δέσιμο κι έχουμε κάνει πολλά όνειρα για το μέλλον μας.

Για να μην πολυλογώ, όπως όλες οι σχέσεις, έχουμε κι εμείς τα προβλήματά μας και τις περιόδους που απομακρυνόμαστε. Πάντα τα ξεπερνάμε και προσπαθούμε.

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου νιώθω ότι έχει απομακρυνθεί πολύ από μένα και σεξουαλικά, ενώ στον συγκεκριμένο τομέα δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ. Δεν μου δίνει όμως και κανέναν δικαίμωα πέραν αυτού ώστε να τον κατηγορήσω για κάτι άλλο.

Άρχισε να με παραμελεί και να μην με θέλει -απλά. Σε πολύ παλιές μας, έντονες συζητήσεις περί του θέματος και γενικώς των προβλημάτων της σχέσης μας, εκείνος μου έλεγε πως έφταιγαν τα παραπανίσια κιλάκια που είχα πάρει τον τελευταίο καιρό, παρ’ όλο που έβλεπε πως κάνω προσπάθεια να τα χάσω.

Εμένα αυτό με διέλυσε. Με έκανε να νιώθω ανεπιθύμητη και γενικά με πήρε εντελώς από κάτω. Αυτό όμως που με διέλυσε κυριολεκτικά, ψυχολογικά, είναι πως ανακάλυψα πως εδώ και αρκετό καιρό και εφόσον οι συνευρέσεις μας είναι απειροελάχιστες, παρακολουθεί πορνό με συγκεκριμένες γυναίκες, καθώς ψάχνει και διάφορες φωτογραφίες τους στο internet.

Με πλήγωσε πολύ. Του το είπα και δεν παραδέχθηκε τίποτα, παρά μου είπε πως με λατρεύει και πως θέλει να συνεχίσουμε μαζί χωρίς πρόβλημα.

Τι να κάνω; Μέσα μου κάτι έχει σπάσει. Τι να κάνω ώστε να με θέλει ξανά; Τι να κάνω για να τον ξανακερδίσω; Νιώθω χάλια! Βοήθεια!

Αφροδίτη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr