Site icon TLIFE

Εύα: “Έμαθα ότι είμαι έγκυος. Αρχίσαμε να μαλώνουμε, να απομακρύνεται…”

Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας…

Τραβιέμαι με κάποιον εδώ και τρία χρόνια σχεδόν. Αρχίσαμε σαν κολλητοί και καταλήξαμε σαν ζευγάρι. Είμαστε ουσιαστικά μαζί χωρίς διαστήματα χωρισμού κτλ. εδώ και ένα χρόνο!

Νιώθω πολλά για αυτόν (δεν έχω νιώσει ποτέ για κάποιον έτσι) και εκείνος για μένα. Γενικά τα πάμε πολύ καλά και προσπαθούμε να μην μαλώνουμε. Αλλά και όταν μαλώνουμε δεν μαλώνουμε για σοβαρούς λόγους και πάντα τα βρίσκουμε!

Πρόσφατα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Του το είπα, το πήρε καλά, αλλά λόγω της ηλικίας του (είναι μικρός ακόμα -κι εγώ το ίδιο) με τον καιρό αρχίσαμε να μαλώνουμε, να απομακρύνεται, να μου μιλάει κάπως (όχι όπως συνήθιζε) και γενικά είμαστε σε μια ένταση!

Είχαμε κάνει παλιά μια συζήτηση σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο τι θα κάναμε και είχαμε πει ότι θα το κρατήσουμε κτλ. Δεν λέω ότι αυτό άλλαξε… Απλά τώρα τελευταία… Λόγω ηλικίας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει και τον καταλαβαίνω από τη μία, αλλά από την άλλη θα ήθελα και εκείνος να με καταλάβει.

Εγώ έχω πάρει απόφαση να κρατήσω αυτό το παιδί (είτε μαζί του είτε όχι) και μάλιστα του έχω πει αν θέλει να χωρίσουμε. Και κάθε φορά μου λέει πως δεν θέλει να χωρίσουμε και ότι δεν θα με αφήσει μόνη μου σε μια τέτοια κατάσταση…

Το πρόβλημά μου είναι η συμπεριφορά του απέναντί μου. Είναι απόμακρος. Μία μου μιλάει καλά, μία μου μιλάει απότομα και το κακό είναι ότι δεν κάθεται να μιλήσουμε σοβαρά.

Εύα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr