Site icon TLIFE

Εύα: “Η καθημερινότητά μας δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να βαριέμαι…”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Είμαι σε μία σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Τα τελευταία τρία μένουμε μαζί και συζητάμε πια να προχωρήσουμε πιο σοβαρά. Το πρόβλημά μου είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο φλατ. Η καθημερινότητά μας δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να βαριέμαι, να εκνευρίζομαι και να δημιουργώ καυγάδες.

Σαν ζευγάρι δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα. Γυρίζει από τη δουλειά και αράζει στον καναπέ για να δούμε καμιά ταινία ή χαζεύει στον υπολογιστή. Ούτε τα νέα της ημέρας μας δεν λέμε. Νιώθω ότι δεν γίνεται τίποτα στη ζωή μου. Και προβληματίζομαι… Τι να προχωρήσω πιο σοβαρά; Έτσι θα είναι η ζωή μου από εδώ και κάτω;

Του λέω να πάμε μια βόλτα, ένα σινεμά, για ένα ποτό. Τίποτα. Εγώ μερικές φορές βγαίνω με τις φίλες μου, αλλά θέλω να βγαίνω και με τον σύντροφό μου. Δεν μου αρέσει έτσι όπως έχει βαλτώσει η σχέση μας. Δεν ξέρω τι να κάνω; Του το έχω συζητήσει και δεν καταλαβαίνει καν. Με βρίσκει υπερβολική.

Τον αγαπάω. Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να νιώθω ασφάλεια και ηρεμία. Αλλά πόση ηρεμία πια να αντέξω; Θέλω να υπάρχει και λίγο πάθος. Εκείνος από την άλλη, απολαμβάνει αυτήν την κατάσταση. Δεν του αρέσουν οι “φασαρίες” όπως τις χαρακτηρίζει. Τι να κάνω; Μήπως πρέπει να φύγω;

Εύα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr