Site icon TLIFE

Εύη: “Εδώ και ενάμιση μήνα επικοινωνούσα μέσω ενός site γνωριμιών με ένα παλικάρι”

Καλησπέρα παιδιά!
Μιας και μπαίνω εδώ συχνά και διαβάζω, θέλω κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας!

Εδώ και ενάμιση μήνα επικοινωνούσα μέσω ενός site γνωριμιών με ένα παλικάρι στην ηλικία μου (30 ετών). Σχεδόν αμέσως ανταλλάξαμε email και μιλούσαμε μέσω αυτών για περίπου δύο μήνες καθημερινά.

Ήταν το φιλαράκι μου εδώ στην Αθήνα μιας και πρόσφατα μετακόμισα στην πόλη για λόγους εργασίας. Όμορφα μηνύματα και μέσω viber με βοηθούσε να βρω σπίτι, λέγαμε τα νέα μας.

Κάποια στιγμή αφού μιλούσαμε τόσον καιρό είπαμε να πιούμε έναν καφέ και από κοντά. Εννοείται ότι ήξερα όλα τα σχετικά με αυτόν: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ. Ο καφές κράτησε έξι ώρες και η έλξη εμφανής κυρίως από τη μεριά του.

Με φίλησε και ρε παιδιά τι να σας πω ένιωσα λες και ήμουν 16. Ενθουσιασμένος μου ζήτησε να πάμε και για ένα δεύτερο ποτό και δέχτηκα. Εκεί όμως μου ξύπνησαν δεύτερες σκέψεις μήπως ήμουν βιαστική εφόσον ουσιαστικά τον έβλεπα πρώτη φορά από κοντά και του τις εκμυστηρεύτηκα.

Εκείνος μου είπε ότι με καταλαβαίνει αλλά οι σχέσεις δεν πάνε με το ζύγι… Και αφού καθίσαμε κάμποση ώρα κουβεντιάζοντας και με εκείνον να με κρατά αγκαλιά και να με φιλάει στα μαλλιά, φύγαμε. Δεν με πίεσε σε τίποτα για κάτι άλλο, με συνόδευσε με το μετρό, πλήρωσε τα πάντα και με αποχαιρέτησε με ένα φιλί.

Το θέμα τώρα είναι ότι την άλλη μέρα το μεσημέρι εγώ του έστειλα μια καλημέρα στο viber στην οποία απάντησε αμέσως και μετά ένα μήνυμα που έλεγε ότι ήταν πολύ όμορφα χθες. Ε και ρε παιδιά μου στέλνει μια φατσούλα που σημαίνει i am not sure.

Θύμωσα κι εγώ και του έγραψα: “Ok, λοιπόν, κακώς σου έστειλα, καλή συνέχεια”. Το αποτέλεσμα; Με δίεγραψε από το viber. Kαι τώρα σας ρωτάω τι σήμαινε αυτό; Είχε ξενερώσει ή θεώρησε ότι εγώ δεν τον πολυήθελα και αντέδρασε εγωιστικά;

Πείτε με ανώριμη αλλά μου άρεσε πολύ και εσωτερικά και εξωτερικά.

Υ.Γ.: Παρακαλώ μην αρχίσετε τα σχόλια τύπου σε site τον γνώρισες κλπ. γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ερωτευτείς και πολλά ζευγάρια παντρεμένα γνωρίστηκαν μέσω sites.

Εύη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr