Site icon TLIFE

Εύη: “Φοβάμαι τόσο πολύ πια την συμπεριφορά των αγοριών που δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ!”

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του TLIFE.

Θα ήθελα να πω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είμαι 25 χρόνων και βρίσκομαι σε μια πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση.

Πριν 3 χρόνια τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα στην πόλη μου. Τα χρόνια αυτά ήταν αρκετά δύσκολα κυρίως γιατί δεν είχα δουλειά αλλά και εξαιτίας μιας σχέσης που είχα και με ταλαιπωρούσε πολύ.

Τελικά μετά από 4 χρόνια σχέσης (από απόσταση) χωρίσαμε, αλλά χωρίσαμε πολύ άσχημα. Άσχημοι χαρακτηρισμοί, πικρές κουβέντες και γενικά πολύ άσχημο κλίμα. Τον τελευταίο χρόνο όμως ήμασταν αρκετά άσχημα μεταξύ μας.

Ο χωρισμός αυτός όμως με πλήγωσε πολύ. Συνέχεια ο νους μου επιστρέφει σε αυτόν και στις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Τον ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι αυτός το ίδιο. Στο τέλος όμως άλλαξαν τα πάντα.

Όποτε πήγαινα να κάνω μια καινούρια αρχή τα αγόρια που μου τύχαιναν ενώ στην αρχή με πλησίαζαν έντονα μετά έφευγαν είτε έπαιρναν αυτό που ήθελαν είτε όχι. Τώρα τελευταία πάλι μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση. Ενώ βγαίναμε περίπου δύο εβδομάδες ξαφνικά μια μέρα μου είπε πως γύρισε η πρώην του και θέλει να γυρίσει σε αυτήν.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και κυρίως με στεναχωρεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται πλέον τα αγόρια. Δεν σκέφτεται κανένα πλέον σοβαρά. Κάθε απόπειρα να πάω παρακάτω πέφτει στο κενό! Επιπλέον πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να σκέφτομαι τον πρώην μου.

Βρίσκομαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είμαι κλεισμένη στο σπίτι χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, χωρίς ιδιαίτερη παρέα (γιατί πολλοί φίλοι μου ή δουλεύουν ή σπουδάζουν) και χωρίς σύντροφο!

Πείτε μου ειλικρινά πως μπορώ να συνεχίσω; Βλέπω πως μένω στάσιμη, πως η ζωή μου έχει σταματήσει και πως δεν έχω ένα κίνητρο να προχωρήσω, κάπου να πιαστώ. Νιώθω πολύ μόνη μου και φοβισμένη πως αυτό θα συνεχίσει για πολύ καιρό και πως δεν θα βρεθεί ποτέ κάτι σοβαρό! Επίσης φοβάμαι τόσο πολύ πια την συμπεριφορά των αγοριών που δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr