Site icon TLIFE

Εύη: “Νομίζω πως με κοροϊδεύει και τα λέει μόνο και μόνο για να με ρίξει στο κρεβάτι!”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Εύη και είμαι 23 χρόνων. Στο facebook με έκανε add ένας άντρας που τον ήξερα μόνο φατσικά και μου πρότεινε, αφού γίναμε φίλοι να γνωριστούμε και από κοντά! Δέχτηκα και βγήκαμε πρώτο ραντεβού την επόμενη μέρα!

Μου φάνηκε πολύ συμπαθής, όμορφος, συζητήσιμος, με χιούμορ και γενικά όπως μου αρέσει να είναι ένας σωστός άντρας. Και ήταν πράγματι ΚΥΡΙΟΣ όσο ήμασταν μαζί!

Όμως, μόλις μου είπε πως είναι 40 χρόνων σκάλωσα και μπερδεύτηκα και είπα τι να θέλει από μένα ένας τόσο μεγαλύτερός μου άντρας; Μάλλον απλά για να περάσει καλά, αλλά με διαβεβαίωσε πως δεν είναι παντρεμένος, πως του αρέσω πραγματικά, δεν θέλει μόνο το σεξ μαζί μου και με έλεγε συνεχώς ξεχωριστή, πολύ όμορφη -όχι μόνο εξωτερικά, και πως σπανίζουν τέτοια κορίτσια που συνδυάζουν ομορφιά, εξυπνάδα, χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστες και ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όλη τη σημασία!

Νομίζω πως με κοροϊδεύει και τα λέει μόνο και μόνο για να με ρίξει στο κρεβάτι! Αλλά και αν τα εννοεί όντως;

Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν θέλω, αν είναι όντως αληθινός μαζί μου, να τον χάσω γιατί μου αρέσει!

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Σας ευχαριστώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr