Site icon TLIFE

Εύη: “Τον τελευταίο χρόνο έκανα πολύ παρέα με μια κοπέλα που γνώρισα…”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας σε κάτι που με έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Το πρόβλημά μου δεν είναι ερωτικό, αλλά φιλικό.

Τον τελευταίο χρόνο έκανα πολύ παρέα με μια κοπέλα. Δέσαμε σχεδόν αμέσως από τη στιγμή που γνωριστήκαμε. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο καθημερινά και με τις ώρες, συναντιόμασταν, βγαίναμε, καφέδες, ποτά. Μου έλεγε τα πάντα για τη ζωή της κι εγώ το ίδιο.

Τους τελευταίους δύο μήνες όμως έχει απομακρυνθεί. Δεν με παίρνει καθόλου τηλέφωνο. Μιλάμε μόνο αν την πάρω εγώ και δεν μιλάμε και για πολύ -σαν να με αποφεύγει. Ούτε συναντιόμαστε. Έχω να τη δω πάνω από μήνα. Όλο κάτι έχει να κάνει, κάτι έχει κανονίσει, έχει πήξει στη δουλειά και τέτοια.

Πιστέψτε με, δεν είμαι υπερβολική. Έχει αλλάξει και έχει αλλάξει πολύ. Τη ρώτησα τι συμβαίνει, αν έχει γίνει κάτι και έχει αλλάξει, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μου είπε ότι είναι πιεσμένη με τη δουλειά, αλλά δεν την πιστεύω γιατί η δουλειά της πάντα ήταν απαιτητική. Πάντα της έτρωγε σχεδόν όλο το χρόνο της, και πάντα έβρισκε χρόνο έστω να μοιραστούμε τα νέα μας έστω και από το τηλέφωνο.

Δεν γίνεται να μιλάς με κάποιον δυο και τρεις φορές τη μέρα στο τηλέφωνο και ξαφνικά ούτε μία φορά την εβδομάδα. Κάτι συμβαίνει. Τι ρώτησα και μήπως της συμβαίνει κάτι που δεν θέλει να το μοιραστεί, κάπως να μου το εξηγήσει, αλλά τίποτα.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Μου έχει στοιχίσει. Νιώθω ότι έχασα τη φίλη μου χωρίς ουσιαστικά να ξέρω το γιατί κι αυτό με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ,
Εύη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr