Site icon TLIFE

Ευρυδίκη: “Ντρέπομαι που κορόιδεψα έτσι τον Γ. Το μυαλό μου όμως φεύγει στον κολλητό του”.

Γεια σας!
Με λένε Ευρυδίκη και είμαι 19 ετών. Πριν ενάμιση χρόνο έκανα σχέση με τον Γ. που κράτησε έξι μήνες. Περνούσα όμορφα μαζί του και είχαμε δεθεί αρκετά -εγώ τουλάχιστον, μιας και ήταν ο πρώτος μου.

Αφού χωρίσαμε άρχισα να μιλάω φιλικά με τον κολλητό του, το Π., ο οποίος προσπάθησε αρκετές φορές να μας φέρει κοντά και πάλι. Είχαμε τρομερή χημεία με τον Π. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και να είμαστε φιλαράκια… Όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Να σημειώσω ότι και οι δύο είναι μεγαλύτεροί μου και ο Π. σπουδάζει μακριά από την πόλη που είμαι εγώ και ο Γ. Από όσο ήξερα, τον Γ. τον πείραζε λίγο που είχα τέτοια σχέση με τον φίλο του.

Με τον καιρό, όπως φαντάζεστε, ερωτεύτηκα τον Π. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και να βρισκόμαστε στα κρυφά, με αρκετές τύψεις.

Εγώ παραμένω ερωτευμένη μαζί του αν και έχουν περάσει μήνες από τότε που εκείνος μου έχει ξεκαθαρίσει πως με νοιάζεται πολύ, αλλά μπορούμε να είμαστε πλέον μόνο φίλοι.

Άρχισα να ξαναμιλάω με τον Γ. (ο οποίος δεν είχε ιδέα) και βρεθήκαμε με την προοπτική να τα βρούμε πάλι. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά το είπα στον Π. και μου εξήγησε πως τον πείραξε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έπεσα έξω. Ντρέπομαι που κορόιδεψα έτσι τον Γ. γιατί τον νοιάζομαι πολύ και έχω μέλλον μαζί του. Το μυαλό μου όμως φεύγει στον κολλητό του.

Έχω συναίσθηση των πράξεών μου. Ιδέα τι να κάνω δεν έχω!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr