Site icon TLIFE

Φωτεινή: “Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμένα….”

Με λένε Φωτεινή και είμαι 14 χρόνων. Φέτος, μου αρέσει ένα αγόρι και πριν λίγες μέρες το είπα σε μια φίλη μου και τον ρώτησε αν θέλει να του κάνει κονέ με καμία (εμένα), γιατί αυτός έχει λίγο καιρό που χώρισε.

Τέλος πάντων, αυτός μάλλον κατάλαβε και κανόνισε να πάμε βόλτα οι τρεις μας και μετά να μας αφήσει μόνους μας. Να σας πω ότι της είπε ότι του αρέσω πιο πολύ σε όλη την τάξη μας.

Η βόλτα μας θα γίνει αύριο οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει να σας πω. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω πραγματικά να τα φτιάξω μαζί του γιατί δεν θέλω να μαθευτεί και κυρίως να το μάθει μια καλή μου φίλη που δεν θέλω να της το πω, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σχολιάσει αρνητικά.

Ακόμα φοβάμαι ότι αν τα φτιάξω μαζί του θα χαλάσουν όλα, επειδή ξέρω πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Φοβάμαι μήπως δεν είμαι πάλι καλή μαθήτρια και γενικά να αλλάξουν όλα.

Ξέρω ότι ακούγεται χαζό, αλλά είναι σημαντικό γιτί μου αρέσει η ζωή μου και δεν θέλω να την αλλάξω με τίποτα. Α! Και ξέρω ότι οι περισσότερες μόλις τα φτιάξουν με κάποιον σταματάνε να είναι καλές μαθήτριες και να έχουν φίλες κτλ.

Αλλά ρε γαμώτο, μου αρέσει πολύ… Αλλά τι θα κάνω αν γίνει κάτι μεταξύ μας; Πως θα το πω στη φίλη μου; Ή αν σταματήσω να έχω προτεραιότητες στη ζωή μου αυτά που έχω σήμερα και βάλω πάνω από όλα αυτόν;

Έχω μπερδευτεί με αυτήν την ιστορία, αλλά θέλω μερικές συμβουλές γιατί πρέπει να αποφασίσω σύντομα τι θέλω για να ξέρει και η φίλη μου τι να του πει… Γιατί αν του πει να κάνει κάτι κι εγώ τελευταία στιγμή αποφασίσω ότι δεν θέλω, τι θα γίνει;

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλωωωω…

Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμένα….

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όσες μου πείτε τις πολύτιμες συμβουλές και διαθέσετε έστω και λίγο χρόνο για την δική μου ιστορία…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Φωτεινή

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr