Γ.: “Με χώρισε λίγο πριν τους αρραβώνες…”

Ποια η γνώμη σας για τις επανασυνδέσεις των ζευγαριών; Πιστεύετε πως όλοι αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία, πως μπορεί ο ένας σύντροφος να τρομάξει πριν δεσμευθεί σοβαρά, να απομακρυνθεί και μετά να είναι όλα καλά;

Είμαι 29 χρόνων και χώρισα με τον επί τρία χρόνια σύντροφό μου, με δική του πρωτοβουλία, λίγο πριν τους αρραβώνες. Χωρίσαμε πολύ άσχημα, είπε πολλά. Κυρίως όμως πως φοβάται και βαρέθηκε και θέλει να γκομενίσει, πως είναι μικρός.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες και έχω την αίσθηση πως ψάχνει τρόπο να με πλησιάσει πάλι μέσω της αδερφής του, με την οποία διατηρώ κάποια επαφή. Ήμασταν φίλες.

Είναι ο έρωτας της ζωής μου και θέλω να είμαστε μαζί. Αλλά φοβάμαι πως όπως την έκανε μία φορά, μπορεί να την κάνει πάλι. Όπως επίσης φοβάμαι να ρωτήσω αν έκανε σεξ με άλλη όσο καιρό είμαστε χώρια. Είχε κάθε δικαίωμα, αλλά εγώ ζηλεύω και δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ, αν μου πει πως έκανε σεξ με άλλη ή άλλες. Σχέση ξέρω, δεν έκανε.

Τον αγαπάω και δεν είμαι καθόλου καλά όλους αυτούς τους μήνες, καθόλου καλά. Ποια η γνώμη σας;

Γ.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

 1. εχει κανει σεξ σιγουρα

  Απάντηση
 2. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Δώσε χρόνο κυρίως στον εαυτό σου να δεις τι θέλεις και αν τον θέλεις. Προφανώς, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αλλά, όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά, προσπαθείς όσο μπορείς τουλάχιστον, να μην πληγώνεις το άλλο σου μισό. Επίσης, ίσως και αυτός να χρειάζεται το χρόνο του να δει τι ακριβώς θέλει, αν όντως θέλει να γκομενίσει και δεν είναι ευχαριστημένος από τη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, αν αποφασίσεις να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, πιστεύω ότι αν σε αγαπάει πραγματικά, θα σου δώσει το χρόνο σου και θα σε πλησιάσει ξανά αργότερα…

  Απάντηση
 3. Καλύτερα να συνεχίσεις την ζωή σου και να μην κοιτάς πίσω!!!

  Απάντηση
 4. Το θέμα δεν είναι αν έκανε σεξ με άλλη ή όχι. Το θέμα ειναι οτι οι άντρες είναι ανώριμοι και φοβούνται τη δέσμευση όμως οι περισσότεροι κάποια στιγμή το παίρνουν απόφαση και καταλήγουν με κάποια. Γιατί να μην είσαι εσύ αυτή που θα καταλήξει αυτός; Αν όντως προσπαθεί να επανέλθει, δές το ξανά. Εξω βρήκες κάποιον καλύτερο; Είμαι σίγουρη πως όχι με όλη αυτή τη σαβούρα που κυκλοφορεί. Αυτόν τουλάχιστον τον ξέρεις, τον θέλεις και τον αποδέχεσαι. Μη τον απορρίψεις αν ξαναφανεί και άσε κατα μέρους τους εγωισμούς και τις ζήλιες. Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον με τις σχέσεις και ο καθένας τα βάζει κάτω και τα μετράει αν θέλει να είναι ζευγάρι με κάποιον/α. Αλλιώς όλοι μόνοι σας, να κρυφοκοιτάζεστε στα social media, να αλλάζετε τους γκόμενους γύρω γύρω και συνέχεια να υποφέρετε.

  Απάντηση
 5. το ‘ψάχνει τρόπο να με πλησιάσει’ απο το ‘με έχει βρει και μου έχει πει ξεκάθαρα ότι θελει να είμαστε ξανά μαζί’ απέχουν χιλιόμετρα, οπότε μην προτρέχεις και μη βγάζει συμπεράσματα. Προσπάθησε να εστιάσεις στον εαυτό σου και στην ζωή σου, ξεκόλλα κι αν ποτέ σε προσεγγίσει ξανά ζητώντας επανένωση, θα δεις και θα ξέρεις τί θα κάνεις

  Απάντηση
 6. Συμφωνώ με Άννα και “Ο” μέχρι ένα σημείο. Το τι προσπαθεί να κάνει δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να επιλέξει την πιο σύντομη προσέγγιση: δηλαδή την ευθεία. Έκανε μεγάλη βλακεία που είπε όσα είπε στον χωρισμό σας επάνω (αναρωτιέμαι αν είναι 19-20 χρονών με τέτοια μυαλά) κι από την άλλη, αν δεν σε κατηγόρησε εσένα για κάτι, ούτε έριξε την ευθύνη του χωρισμού πάνω σου, τότε εντάξει. Σε μια τέτοια περίπτωση, ναι, πιστεύω στις επανασυνδέσεις. Απλώς πρέπει να προσπαθήσει πολύ όχι μόνο να σε προσεγγίσει αλλά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου ξανά. Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή δεν είναι ν’ ανοίγεις πληγές (σε γυναίκα κιόλας με την οποία έμεινε 3 χρόνια), φεύγεις και όταν σου καπνίσει να γυρίσεις, η άλλη έχει πατήσει το κουμπάκι reset κι όλα καλά. Αν το καταλάβει αυτό και σου δώσει σιγουριά, τότε μπορεί ν’ αξίζει. Και πάλι, όμως, τι σε νοιάζει αν έκανε κάτι με άλλη ή όχι στο ενδιάμεσο; Ό,τι κι αν έκανε, θα κριθεί από τη συμπεριφορά του προς τα εσένα από εδώ και πέρα. Μην κάνεις εσύ καμιά προσέγγιση ούτε μην ανοίγεις συζητήσεις πρώτη γι’ αυτόν με την αδερφή του, και φυσικά ούτε να κατασκοπεύεις στα Facebook.

  Απάντηση

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

Read More

And More