Site icon TLIFE

Γεωργία: “Τι να κάνω; Να του μιλήσω, να κάνω την πρώτη κίνηση;”

Fotolia

Είμαι 14 χρόνων. Λένε ο έρωτας είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Για μένα όμως δεν είναι έτσι.
Είμαι τρελά ερωτευμένη με ένα παιδί εδώ και 7 μήνες. Εκείνος μετά από πολλά το έμαθε, όχι όμως από μένα.

Μετά ένιωσα τύψεις και του το είπα σαν να μην συνέβαινε τίποτα απολύτως. Μετά από αυτό φερόταν σαν να μην ήξερε τίποτα, σαν να μην του είχα πει τίποτα ποτέ, αλλά με είχε πληγώσει το γεγονός ότι δεν μου είπε τίποτα όταν του είπα πως είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Έτσι μια μέρα, όταν ήμασταν οι δυο μας, τον ρώτησα στα ίσα κι εκείνος μου είπε πως μου είχε στείλει μήνυμα στο facebook και του εξήγησα πως αυτό το μήνυμα δεν μου ήρθε ποτέ.

Ένας φίλος του όμως του είπε να κάνει κίνηση για να είμαστε μαζί. Εκείνος όμως είπε πως δεν κάνει τίποτα, γιατί φοβάται μην του πω όχι και να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση…

Όταν το έμαθα αυτό τον ρώτησα γιατί το είχε πει κι εκείνος μου απάντησε πως μου λένε βλακείες. Αυτά ήταν τα λόγια του, αλλά έλεγε ψέματα γιατί μου το είχαν πει δύο πολύ καλοί μου φίλοι αυτό.

Μετά τον τσακωμό μας δεν έχουμε ξαναμιλήσει και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Τι να κάνω;

Να του μιλήσω; Να κάνω την πρώτη κίνηση; Είμαι τρελά ερωτευμένη! Όλη μέρα τον σκέφτομαι και ξέχασα να πω πως όταν ήμαστε μαζί μου φέρεται πολύ τρυφερά και γλυκά δείχνοντάς μου ότι του αρέσω…

Όταν τον ξαναδώ, τι στάση να έχω -αν και με έχουν πληγώσει πολύ τα λόγια του;

Γεωργία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr