Site icon TLIFE

Γιάννα: “Αν με αγαπούσε όσο εγώ, δεν θα με στηριζε;”

Καλή χρονιά κορίτσια!
Με λένε Γιάννα, είμαι 26 χρόνων κι έχω μια σχέση 4,5 ετών με ένα παιδί 30 ετών.

Αγαπιόμαστε πολύ και έχουμε περάσει τα πάνδεινα τόσα χρόνια, αλλά τίποτα από αυτά δεν μας χώρισε ποτέ. Ούτε καν η δουλειά του, λόγω της οποίας λείπει τρεις και τέσσερις μήνες συνεχόμενα. Ούτε καν οι ιδεολογικές μας διαφορές -με εμένα αριστερή κι εκείνον αρκετά συντηρητικό που π.χ. λέει πράγματα τα οποία πολλές φορές με βγάζουν από τα ρούχα μου.

Αντίθετα. Πάντα με ένα φιλί τα ξεπερνούσαμε όλα. Έχω όμως την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει από τη στιγμή που αποφάσισα να σπουδάσω ξανά.

Η δουλειά που είχα πήρε την κάτω βόλτα λόγω κρίσης, οπότε αποφάσισα να δώσω ξανά και πέρασα σε καλή σχολή με προοπτικές. Ενώ δεν λέει κάτι ανοιχτά, πετάει υποτιμητικές σποντούλες και για τη σχολή και για κάτι μαθήματα που κάνω παράλληλα.

Να προσθέσω ότι η σχολή και η δουλειά που είχα πριν ήταν πολύ καλύτερη από τη δική του και τότε ως μπάρμαν και τώρα ως αξιωματικός, αλλά εγώ δεν τον μείωσα ποτέ.

Δεν έχει αλλάξει σε κανέναν άλλο τομέα. Παραμένει ο υπέροχος άνθρωπος που ερωτεύτηκα, όμως δεν παύω να τσαντίζομαι που γίνεται κυνικός και με βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της σχέσης μας…

Αν με αγαπούσε όσο εγώ δεν θα με στηριζε;

Ευχαριστώ και sorry για την έκθεση αλλά είμαι πολύ προβληματισμένη.

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr