Site icon TLIFE

Γιάννα: “Θέλω να παντρευτούμε, αλλά εκείνος είναι αρνητικός. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα!

Είμαι 36 χρόνων και είμαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Υπάρχουν κάποια προβλήματα μεταξύ μας, αλλά σε γενικές γραμμές τα πάμε καλά. Εδώ κι ένα χρόνο συζούμε σε ένα σπίτι που δεν μοιραζόμαστε ακριβώς τα οικονομικά (συνήθως βάζω εγώ κάτι παραπάνω), γιατί εκείνος χρειάζεται να βοηθάει και την οικογένειά του.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Όπως σας είπα και στην αρχή είμαι 36 χρόνων κι όπως καταλαβαίνετε έχει αρχίσει να χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι. Θέλω να κάνω ένα παιδί, θέλω να προχωρήσει η ζωή μας ένα βήμα παραπέρα και φυσικά να παντρευτούμε.

Εκείνος είναι 39, θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια, αλλά όλα αυτά στη θεωρία. Σε κάποιες κουβέντες που έχουν γίνει είναι αρκετά απαξιωτικός απέναντι στην ιδέα του γάμου. Αρνητικό θα τον έλεγα και κυρίως απαισιόδοξο. Θεωρεί πως δεν είναι καιρός για τόσα έξοδα, πιστεύει πως τα περισσότερα ζευγάρια κάποια στιγμή χωρίζουν κλπ κλπ.

Νομίζω ότι τον έχει επηρεάσει και το διαζύγιο του αδερφού του πρόσφατα, έπειτα από έναν γάμο που κράτησε πολύ λίγο -κάτι περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Να πιέσω καταστάσεις; Να περιμένω λίγο ακόμα; Δεν ξέρω. Νιώθω πως στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Είναι κάτι που υπάρχει συνεχώς στο μυαλό μου και όπως καταλαβαίνετε μου προκαλεί εκνευρισμό και άγχος.

Εσείς τι μου προτείνετε;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr