Γιαννα:“Θα πάω διακοπές στο μέρος που δουλεύει. Αξίζει να κάνω κάτι ή όχι; Κι αν ναι, τι να κάνω;”

Γεια σας!

Εδώ και δύο χρόνια μου αρέσει πολύ ένα παιδί, αλλά δεν έγινε κάτι μεταξύ μας ποτέ.

Την πρώτη φορά που τον γνώρισα έδειξε ότι του άρεσα. Δηλαδή μου χαμογέλαγε συνέχεια, με κοίταζε επίμονα και τέτοια, αλλά δεν έκανε κάτι παραπάνω…

Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Έπαθα πλάκα, αλλά δεν ήξερα πως να τον πλησιάσω. Τι να κάνω;

Τον είδα κι άλλες φορές κι έκανε πάλι τα ίδια χωρίς όμως να μου μιλήσει. Τον σκέφτομαι ακόμα.

Φέτος, θα πάω διακοπές στο μέρος που δουλεύει. Αξίζει να κάνω κάτι ή όχι; Κι αν ναι, τι να κάνω;

Αν κάνω κάτι φοβάμαι ότι μπορεί να φανώ λυσσάρα και να ρεζιλευτώ. Από την άλλη φοβάμαι ότι έτσι και δεν κάνω κάτι και φέτος θα μείνει απωθημένο. Και τον θέλω πολύ…

Γιάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να περιμενεις να κανει αυτος κινηση. ο αντρας κυνηγαει η γυναικα περιμενει. μην ριξεις τα μουτρα σου. αν ενδιαφερεται θα κανει εκεινος το πρωτο βημα. καλη τυχη και καλες διακοπες!

  2. να κανεις αυτο που γουσταρεις! η ζωη ειναι δικη σου. για να μη σε εχει κυνηγησει εως τωρα συμβαινουν τα εξης

    α) του αρεσεις αλλα το θεωρει λιγο ασκοπο λογω αποστασης

    β) τον αφηνεις αδιαφορο.

    οπως και να εχει, αν κανεις εσυ κινηση, θα μαθεις τι απο τα δυο ισχυει. Να θυμασαι να εχεις κουλ αερα! προσεχε μη σε δει στην παραλια με την οικογενεια σου να μαλωνεις… μπορεις να περασεις να του πεις ενα γεια φορωντας ενα πολυχρωμο παρεο…. ! μετα αστον να κανει αυτος κινηση. αν μεσα σε 2 μερες δεν κανει τιποτα, πανε με αερα σαμανθας και πες “παμε μια βολτα, καλοκαιρι ειναι”, χαμογελασε του πονηρα! να ξερεις ομως οτι το πιο πιθανο ειναι το φλιρτ σου να εχει καλοκαιρινη διαρκεια. μην πιεσεις για κατι περισσοτερο.

  3. κι εγω ειμαι της γνωμης να μην κανεις τιποτα…αν σε ηθελε εδω και 2 χρονια θα ειχε κανει κατι…ακου που σου λεω τα εχω περασει….αν παλι θελεις να πας…πηγαινε αλλα περιμενε απο τον ιδιο και μη του δεινεις και πολυ σημασια…καλη επιτυχια!!!

  4. έτσι και δεν κάνεις κάτι και φέτος, να μου δώσεις το τηλέφωνό του, λέω να κάνω εγώ κάτι μαζί του.

  5. να κανεις οτι σου λεει η καρδια σου!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More