Site icon TLIFE

Γιωργία: “Είναι αρνητικός με το γάμο. Τι να κάνω;”

Γεια σας κι από μένα!
Χρειάζομαι κι εγώ τη βοήθειά σας…

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω σχέση με κάποιον σχεδόν συνομήλικο. Εκείνος είναι 40 κι εγώ 38. Συζούμε, η σχέση μας τσουλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και σε γενικές γραμμές περνάμε καλά.

Το θέμα μου είναι ότι δεν κάνει καμία κουβέντα για το παρακάτω βήμα. Τα χρόνια περνάνε, τα περιθώριά μου στενεύουν κι εκείνος από μερικές συζητήσεις που έχουμε κάνει είναι αρνητικός με το γάμο.

Πιστεύει ότι όλοι οι γάμοι -ή τουλάχιστον οι περισσότεροι- οδηγούν στo διαζύγιο. Όσον αφορά στα παιδιά, δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει στα 30 του. Τώρα τον φοβίζει.

Όταν τον γνώρισα, είχε μόλις βγει από μια μεγάλη σχέση, που από ότι έχω καταλάβει του κόστισε πολύ. Κι από εκεί και κάτω τα αντιμετωπίζει όλα παθητικά και μοιρολατρικά.

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Από τη μία σκέφτομαι να φύγω, να χωρίσω, από την άλλη σκέφτομαι το πόσο δύσκολο είναι να βρεις σήμερα -και ειδικά στην ηλικία μου- κάποιον που και να ταιριάζεις και να συνυπάρχεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω τις γνώμες σας μήπως και καταφέρω τελικά να πάρω μία απόφαση…

Ευχαριστώ
Γιωργία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr