Site icon TLIFE

Γιώτα: “Υπάρχουν ντροπαλοί άντρες; Με το να κάνουν κίνηση θίγεται ο εγωισμός τους; Τι να κάνω;”

Καλησπέρα! Διαβάζω συχνά τέτοιου είδους στήλες και παρατηρώ ότι οι περισσότερες απαντήσεις είναι επιφανειακές. Θα σας συμβούλευα λοιπόν να μην κρίνετε μόνο από τον εαυτό σας ή από τις αποτυχημένες σας εμπειρίες.

Μην κατακρίνετε πάντα τους άντρες. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί και σκέφτεται διαφορετικά. Για το λόγο αυτό θα σας πω με λίγα λόγια την ιστορία μου, έτσι ώστε να πάρω κι άλλες γνώμες. Όμως, σας παρακαλώ μην απαντήσε παρορμητικά.

Έχω ένα φίλο -όχι και κολλητό- ο οποίος μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι σχετικά πρόσφατα χωρισμένος. Με πολύ διακριτικό τρόπο και βρίσκοντας διάφορες αφορμές του έδειξα με τον τρόπο μου ότι τον βλέπω ερωτικά.

Είμαι λοιπόν σίγουρη ότι το έχει καταλάβει (η παρέα πετάει και υπονοούμενα). Μου δείχνει κι από τη μεριά του ενδιαφέρον. Δείχνει ότι με συμπαθεί πολύ κι ότι νοιάζεται. Όποτε τον χρειάζομαι με στηρίζει.

Είναι ώριμος άντρας, συγκρατημένος, ευαίσθητος, αλλά και δυναμικός. Όμως, είναι ντροπαλός και τρομερά εγωιστής. Και να θέλει να κάνει κάτι δεν το κάνει. Είναι μετρημένος και για ό, τι καινούριο, θέλει πάντα χρόνο. Νιώθω ότι δεν του είμαι αδιάφορη. Μας είδε και μια φίλη μου, μαζί να μιλάμε και μου είπε ότι από τις κινήσεις και το βλέμμα του φαίνεται ότι του αρέσω. Όμως δεν κάνει παρ’ όλα αυτά κίνηση για κάτι παραπάνω.

Κάποιοι θα πούνε: “αν ήθελε θα είχε ήδη κάνει κάτι!”, “βάζουμε τον εγωισμό ως δικαιολογία”, “οι παραπάνω κινήσεις είναι φιλικές” κλπ. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά για τον συγκεκριμένο άντρα. Όταν κάποιος ξέρει ότι τον βλέπεις ερωτικά δεν έρχεται στη δουλειά σου, γιατί σου δίνει ελπίδες. Δεν σηκώνει το τηλέφωνο βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες. Σου μιλάει ψυχρά… με διάφορους τρόπους, σου κόβει τον αέρα!!!

Αυτός όμως δεν το κάνει. Αφού νοιάζεται και είμαστε σαν φίλοι δεν θα μου έδινε ελπίδες αν δεν με ήθελε.

Δεν με παίρνει τηλέφωνο βέβαια αν δεν υπάρξει λόγος, όμως κάνει άλλες κινήσεις. Και δεν είναι από αυτούς που χρειάζοντα επιβεβαίωση και φλερτάρουν. Δεν τα βλέπω όπως θέλω εγώ! Είμαι σίγουρη.

Τι συμβαίνει όμως; Υπάρχουν ντροπαλοί άντρες; Περιμένουν κινήσεις από εμάς διότι λόγω του εγωισμού φοβούνται μήπως πληγωθούν; Με το να κάνουν κίνηση θίγεται ο εγωισμός τους; Τι να κάνω;

Να του μιλήσω στα ίσια ντρέπομαι. Μήπως φταίει η συμπεριφορά μου; Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος και με γουστάρει, αλλά δεν είναι σίγουρος για σχέση;

Εσείς τι πιστεύετε;

Γιώτα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr