Site icon TLIFE

Η Ειρήνη έχει δύο σχέσεις, δεν έχει ενοχές, αλλά χρειάζεται την άποψή σου…

Fotolia

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν γνώρισα τον Γιώργο. Παιδιά ακόμα, στο Λύκειο. Ήταν η πρώτη μου σχέση, το ίδιο και για αυτόν. Όλα τα χρόνια δεν χωρίσαμε ούτε για μια στιγμή και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα.

Η σχέση μας τόσα χρόνια κυλούσε ήρεμα, χωρίς να έχουμε ποτέ τσακωμούς και εντάσεις. Πολύ καλό παιδί και με αγαπάει πραγματικά. Το μόνο μου παράπονο ήταν πάντα ότι δεν με έκανε να νιώθω ποθητή από αυτόν και δεν με διεκδικούσε. Είχε αφεθεί ίσως…

Πριν από 10 μήνες γνώρισα στη δουλειά μου ένα παιδί με το οποίο ένιωσα αμέσως μια τρομερή έλξη -από την εμφάνιση μέχρι τη γενικότερη αύρα του. Ο ίδιος σε σχέση, επίσης.

Διαιωνιζόταν ένα φλερτ, αλλά τίποτα παραπάνω, αφού πίστευα ότι είναι καλά με τη σχέση του και μάλλον θα ψάχνει κάτι ευκαιριακό… Ώσπου ένα βράδυ βγήκαμε και φιληθήκαμε. Από τότε άρχισαν όλα…

Ξεκίνησα μια παράλληλη σχέση (αυτός χώρισε αμέσως), η οποία μου προσφέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα σε όλους τους τομείς, που τόσο καιρό δεν ήξερα ότι μου λείπουν κι ότι δεν τα έχω από τη σχέση μου.

Είμαι εκτός Αθηνών για κάποιο διάστημα οπότε έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μόνοι μας, να περνάμε χρόνο μαζί, ζώντας στο δικό μας κόσμο.

Το μυαλό μου έχει διαγράψει τα πάντα και το μόνο που με νοιάζει είναι να βρεθούμε, να είμαστε μαζί αγκαλιά. Νιώθω ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά κι αυτό το διάστημα που είμαι μακριά μπορώ να το εκμεταλλευτώ για να δω αν είναι κάτι που αξίζει.

Δεν νιώθω τύψεις, γιατί είναι σαν να το κάνω για μένα και όχι εναντίον της κανονικής μου σχέσης με τον Γιώργο, τον οποίο τον έχω βγάλει με κάποιον τρόπο στο μυαλό μου από όλη την κατάσταση. Νιώθω ευτυχισμένη με την παράλληλη σχέση μου όσο κυνικό κι αν ακούγεται…

Τι μπορώ να κάνω… Μήπως οι μακροχρόνιες σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία, που δεν έχουν ζήσει πράγματα, αλλά που μπαίνουν σε μια σχέση που πάει καλά είναι καταδικασμένες αργά ή γρήγορα; Ή μήπως παρασύρομαι σε κάτι λόγω απωθημένων και πραγμάτων που μου λείπουν;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Ειρήνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr