Η φίλη Κατερίνα δεν καταλαβαίνει. Μήπως να τη βοηθήσουμε;

Είμαι 18 χρόνων και πριν ένα χρόνο μου άρεσε ένας φίλος του αδερφού μου!
Μιλούσαμε με μηνύματα και κάποια στιγμή του αποκάλυψα ότι μου αρέσει. Αυτός υποστήριζε ότι θα θυμώσει ο αδερφός μου αν γίνει κάτι με εμάς. Εγώ του έλεγα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αλλά αυτός δεν άλλαζε γνώμη.

Εγώ για περίπου τρεις μήνες ούτε του μίλησα ούτε μου μίλησε. Αλλά μια μέρα έβγαινα από ένα μαγαζί που ήμασταν για ποτό κι αυτός έμπαινε και χαιρετηθήκαμε. Μου είπε: “Που πας; Φεύγεις;”.
Απάντησα: “Όχι, μάλλον θα ξανάρθω”….

“Άντε, σε περιμένω” μου είπε, αλλά δεν πήγα. Μετά από λίγες μέρες του έστειλα μήνυμα και είπαμε τα νέα μας.

Πριν λίγο καιρό, όταν συναντήθηκαμε σε βραδινή έξοδο, μου μίλησε, με χάιδεψε στο μάγουλο και ήταν κι ο αδερφός μου εκεί. Τότε δεν φοβόταν να μην θυμώσει ο αδερφός μου;

Πρόσφατα, επίσης, πάλι σε βραδινή έξοδο χόρευα με ένα φίλο του αδερφού μου, αλλά και δικό του κι αυτός μόλις με είδε πήρε το μπουφάν του κι έφυγε. Και πήγε στο διπλανό μαγαζί να συνεχίσει…

Χθες που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του στο Facebook, πάτησα like και σχολίασα να τη βάλει προφίλ… αυτός μόλις μπήκε πάτησε like στο σχόλιό μου και την έβαλε προφίλ!!!

Το βράδυ ήμασταν στο ίδιο μαγαζί και σε διπλανά τραπέζια. Έτσι όπως καθόμασταν μας χώριζε μια καρέκλα. Με κοιτούσε. Τον χαιρέτησα, αυτός χαμογέλασε κι άρχισε να μου τραγουδάει το τραγούδι που έπαιζε εκείνη την ώρα. Ήταν το “Αποκλείεται” του Βέρτη. Ήταν πάλι μπροστά ο αδερφός μου!

Πραγματικά, η συμπεριφορά του με έχει μπερδέψει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει…

Κατερίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. εκεινος σου ειπε οτι του αρεσεις;δεν το αναφερεις παντως…..εγω πιστευω οτι τα κανει ολα αυτα για να μην σε φερει σ εδυσκολη θεση και αμηχανια επειδη του εκμυστηρευτηκες οτι σου αρεσει ολα αυτα που σου εκανε και ενας φιλος τα κανει δεν ειναι κατι το φοβερο πιστευω απλα θελει να σε ξεκομπλαρει……

  2. Kalimera!! Egw den pisteyw pws to kanei gia na min se ferei se duskoli thesi tou areseis alla mexri ekei . to paidi apla den xerei ti thelei kai den plisiazei giati eisai kai aderfi tou filou tou. apo tin alli rixnei kai merika dolomata gia na min xekolliseis. Exei bromisei o topos apo tetoious antres

  3. Πιστεύω ότι πρέπει να του μιλήσεις ξεκάθαρα, αν συνεχίσει να ισχυρίζετε το ίδιο ότι έχει πρόβλημα με τον άδερφο σου πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και πες του αν δεν κάνεις κίνηση τώρα εγώ δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου.Και τέλος…εκεί θα δεις αν τελικά του αρέσεις πραγματικά η απλά παίζει..αλλά εσύ να ξεκολλήσεις τελείως όσο και αν σε πονάει ούτε μηνύματα ούτε τίποτα μόνο ένα ‘γεια’, αν τον βλέπεις, τελείως τυπικά… ο τύπος ή θα ξεμπλοκάρει και θα έρθει σε σένα ή απλά θα φύγει οπότε και θα ισχύσει η περίπτωση της nikis που έστειλε παρακάτω. Μη κολλάς δεν έχεις να χάσεις τίποτα κοριτσάκι μου, πάρε θάρρος και κάντο

  4. εγώ πιστεύω πως του αρέσεις και πολύ μάλιστα…απλως κάπου κολλάει επείδη σκεφτεται τον αδερφό σου και την αντίδραση του.Μπορεί να πιστεύει πως κάποια στιγμη θα αλλάξει η σχέση του με τον φίλο του εξαιτίας αυτής της σχέσης.Φαντάσου ένα απλό παραδειγμα: να μην τα βρίσκατε τελικά,να χωρίζατε με αποτέλεσμα να πληγωνώσουν…δε θα επηρέαζε πιστεύεις έστω και λιγο τη σχέση τους?Οι άντρες πιστεύω πως τα σκεφτονται πάρα πολύ αυτά.Βέβαια,σκέψου το και από την άλλη!Εάν σε θέλει πραγματικά και νιώθει πράγματα για σένα…δε θα τα υπολογίσει και πολύ ολα αυτά…γτ πολύ απλά στον έρωτα δεν χωράει η λογική…λειτουργείς με την καρδιά!

  5. Κατερινα μου πραγματικα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχω ερθει σε περιπου ιδια θεση γιατι και εμενα μου αρεσει ενας φιλος του αδερφου μου και δεν ξερω τι να κανω…πιστευω ομως πως του αρεσεις απλα σκεφτεται οτι ειναι φιλος του αδερφου σου και αν γινει κατι οταν χωρισετε θα ειναι πολυ πιο ασχημη κατασταση..

  6. kalispera! apopsi mou einai na proiseis!!! o tupos den kserei ti thelei… an tou areses pragmatika den tha skeftotan oute ton aderfo sou oute tipota… megaloa paidia eiste kai oi 2! kai ola auta ta kanei giati einai klassikos antras! peirnei epibebaiosi me tin sumperifora sou! opote proa is auton! kane an mporeis kamia alli sxesi kai krata mia tupiki sumperifora apenanti tou kai tipota allo!

  7. 1) Αρχικά, δεν αναφέρεις τι ηλικία έχει το αγόρι που σε ενδιαφέρει. Πολύ σημαντικό αυτό, γιατί όσο πιο νέοι είναι οι άντρες τόσο πιο βλακωδώς φέρονται.

    2) πριν απο 1 χρόνο που μιλούσατε με μηνύματα αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, εγώ πιστέυω ότι το πιθανότερο είναι να είχε άλλη στη ζωή του.

    3) Ο τύπος αν σε ήθελε με όλη του την καρδιά, θα έπρεπε να το είχε δείξει και όχι να σου ρίχνει το αγκίστρι για να τσιμπήσεις εσύ και μετά να κάνει τον κινέζο! Με την τακτική αυτή καταφέρνει να σε κρατάει κολλημένη μαζί του ώστε να μην κοιτάς αλλού και να επιβεβαιώνει έτσι τον εαυτό του. έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιους “απαίσιους” χαρακτήρες ! Και φυσικά επειδή είναι και ο αδερφός σου στη μέση δεν το προχωράει περισσότερο γιατί δεν έχει το περιθώριο να “παίξει” παραπάνω μαζί σου, αλλιώς αν δεν ήσουν αδερφή του φίλου του θα το “χόντραινε” το θέμα.

    4) Ενδέχεται βέβαια να έχεις πέσει σε περίπτωση “ΚΟΤΑΣ”, που φοβάται και την σκιά του για αυτό και δεν εκδηλώνεται, αυτο όμως πρέπει να το κρίνεις εσύ που γνωρίζεις περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα του. Επειδή έχω τύχει περίπτωση “ΚΟΤΑΣ”, σου συνιστώ να σταματήσεις κάθε προσπάθεια γιατί η ΚΟΤΑ δεν αλλάζει εύκολα παραμόνο όταν φτάσει το “αυγό στον κώλο”, με άλλα λόγια μόνο όταν η ΚΟΤΑ αισθανθεί ότι μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα, θα το κάνει, εσύ δεν μπορείς να ταρακουνήσεις την ΚΟΤΑ να κάνει τίποτα.

    5) SOS Συμβουλή: μίλα με τον αδερφό σου, εάν μπορείς να συζητήσεις τέτοια θέματα και μάθε όσο το δυνατόν περισσότερες για το πως συμπεριφερόταν στις προηγούμενες κοπέλες του, ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει!

    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα αισθηματικά σου!

  8. Chistina s exuxaristw para pl k esena alla k s oles ts kopeles p mpikate ston kopo n m peite t gnwmi sas euxomai t kalutera!!!!! Einai 5 xronia megaluteros m…..

  9. Αγαπητή Κατερίνα μου,
    Από την περιγραφή σου κατάλαβα ότι ο νεαρός μάλλον είναι από εκείνους τους ανώριμους αναποφάσιστους, εγωιστές που δεν ξέρουν τι θέλουν. Συμφωνώ βέβαια και με όσα σου έγραψε η CHRISTINA αλλά θα ήθελα να σου πω και από εμπειρία ζωής – είμαι 38 ετών – ότι όταν κυνηγάς κάτι το οποίο είναι κόντρα στις αξίες σου αλλά και στην αυτοεκτίμηση σου, τότε καλή μου ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ κάνει για σένα. Αγάπησε και εκτίμησε τον εαυτό σου περισσότερο κάθε λεπτό που περνάει και ονειρέψου ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Εάν δεν ΠΕΙΣ στον εαυτό σου ότι το αγαπάς και τον σέβεσαι πρώτα ΕΣΥ τότε πως θα το κάνει κάποιος άλλος;
    Τέλος θα ήθελα να σου δώσω ένα κλασσικό tip που πάντα δουλεύει όταν ο νεαρός έχει πραγματικό ενδιαφέρον για σένα. ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ σαν κυρία όχι επιδεικτικά. Να τον χαιρετάς ευγενικά και μετά να κοιτάς πίσω από την πλάτη του ψάχνοντας τάχα κάτι ποιο ενδιαφέρον απ΄αυτόν. Μήν τον παίρνεις τηλέφωνο. Να διασκεδάζεις σε μέρη πού θα περνάς καλά με τους φίλους σου και όχι μόνο στα μέρη που πηγαίνει εκείνος. Χαμογέλα κάθε πρωί στον καθρέφτη σου και κλείσε το μάτι σε αυτά που ΘΕΛΕΙΣ να σου συμβούν για να νιώθεις ΓΕΜΑΤΗ και ολοκληρωμένη ως γυναίκα. Μην κολλάς σε καταστάσεις που σε υποβιβάζουν συναισθηματικά και σε κάνουν να νιώθεις ότι μειονεκτείς. Εάν ενδιαφέρεται πραγματικά θα σε διεκδικήσει.
    Εάν όχι τότε σκέψου από τώρα ότι εκεί έξω μπορεί να υπάρχει ήδη κάποιος που να νιώθει τρελός για σένα!

  10. Κούκλα προφανώς το παιδί αυτό έχει καταλάβει ότι τον θέλεις και θέλει να σε κάνει να κολλήσεις μαζί του! με τις κινήσεις του του αρέσει να βλέπει ότι λίωνεις και αυτό ικανοποιεί τον εγωισμό του. όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει με παιχνιδάκι που δεν πρόκειται να έχει άλλη κατάληξη από το να τον ερωτευτείς τελικά χωρίς εκείνος να κάνει τίποτα για να προχωρήσει μαζί σου. Πολύ απλά τώρα αυτός χαίρεται που τον γουστάρεις.Παίξτο και λίγο αδιάφορη μήπως και ταρακουνηθεί και κάνει επιτέλους κάτι.αλλιώς μην τον αφήνεις να πιστεύει ότι μπορεί να σε ”παίζει”…..

  11. katerinaki pisteuw oti exei dikio h christina exw vre8ei k egw se mia analogh 8esh k 3erw pws niw8eis k poso xaroumenh se kanei auth h sumperifora tou ennow otan sou sumperiferetai omorfa …omws pai3to mirea …di3tou oti dn einai ta panta uparoun k allou agoria …otan to katalavei 8a alla3ei sumperifora !!!(opws h palia me8odos oso tous ftineis toso kolane-kati tetoio epa8es k esu ) sou efxomai na pane ola kala !!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More