Η ιστορία μια συζύγου και μιας εξωσυζυγικής σχέσης

Είμαστε παντρεμένοι 19 χρόνια με δύο κόρες. Η μία φοιτήτρια και η άλλη δευτέρα λυκείου.

Ο άντρας μου, 43 ετών, είχε παράλληλη εξωσυζυγική σχέση έναν ολόκληρο χρόνο με μια γυναίκα 29 ετών (εγώ είμαι 45) από το εργασιακό του περιβάλλον.
Από ότι λένε οι φίλοι και οι γνωστοί που το γνώριζαν ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της και μόλις χώριζε θα τον παντρευόταν. Έκαναν σχέδια για κοινό μέλλον.
Δεν είναι μόνο ότι με πλήγωνε ανεπανόρθωτα όλο αυτό και κλόνισε την εμπιστοσύνη μου, είναι η συμπεριφορά του που προσπαθούσε να με βγάλει τρελή για να διευθετήσει όπως τον βόλευαν τα οικονομικά.
Αφού τσάκισε την ψυχή μου κι ενώ ήταν έτοιμος να αλλάξει ζωή, επέστρεψε πίσω λέγοντας ότι θέλει την οικογένειά του πίσω και χώρισε με την άλλη γυναίκα.
Η μεταμέλεια κράτησε ακριβώς 10 ημέρες. Μετά έγινε ένας αναίσθητος, αδιάφορος, αδιάλλακτος άνθρωπος πάλι. Επέστρεψε γιατί είχε σχέδιο;
Φοβήθηκε η “γκόμενα” ότι θα μαθευτεί η σχέση στον εργασιακό χώρο και τον χώρισε; Κανόνισαν να κρύβονται για λίγο καιρό για να διευθετηθούν όλα όπως πρέπει; Δεν ξέρω. Εκείνος λέει ότι επέστρεψε πίσω μεταμελημένος, αλλά εγώ 24 ώρες την ημέρα επί 7 ημέρες την εβδομάδα του μιλούσα συνεχώς για εκείνη, άρα δεν θέλω να την ξεπεράσω…
Τον αγαπάω πολύ ακόμα. Τρελαίνομαι στη σκέψη ότι έχασα την οικογένειά μου (οικογένεια μου πλέον είναι οι κόρες μου), αλλά σκέφτομαι την προδοσία του συνεχώς. Ότι είναι ακόμη μαζί της… ότι… ότι… Έχει δηλητηριαστεί η ζωή μου, αλλά και η ζωή των παιδιών μου που με βλέπουν να έχω γίνει η σκιά του εαυτού μου…
Τι να κάνω; Συμβουλέψτε με, σας παρακαλώ… Δεν αντέχω άλλο…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αγαπητη μου θα σου μιλησω καθαρα απο θεμα ηλικιας.ειμαι 32 σε μια πολυ καλη σχεση αλλα χωρις παιδια.εγω θα σου ελεγα χωρις δευτερη σκεψη να χωρισεις οσο κ αν τον αγαπας.λαθος σου που τον δεχτηκες πισω.καποιον που σε προδιδει μια φορα μην το εμπιστευτεις ποτε ξανα.δεν αξιζει να ανεχεσαι το κερατο.τα παιδια σου ειναι σε μια ηλικια που θα καταλαβουν το λογικο απ το παραλογο.ολοι οι γονεις εχουν δικαιωμα να ζησουν την ζωη που θελουν.μιλησε στα παιδια σου μαζι κ εκεινος κ εξηγηστε τους πως σαν γονεις θα ειστε παντα διπλα τους αλλα σαν ζευγαρι κανετε κακο ο ενας στον αλλον.κανενα παιδι δεν θελει να ειναι κανενας γονιος σκια του ιδιου του του εαυτου.οσο μενεις θα καταστρεφεσαι..

  2. Φίλη μου,

    Απαράδεκτη και ανήθικη η συμπεριφορά του. Οι περισσότεροι άνδρες ξενοκοιτούν και ξενο… αλλά αυτό απέχει πολύ. Ο δικός σου θέλησε να χαλάσει την οικογένειά του, δεν σκέφτηκε ούτε τα παιδιά του και το κυριότερο, δεν σε σεβάστηκε. Επειδή στην τελική ζούμε για μια αξιοππέπεια, λάθος σου μεν που τον δέχτηκες, αλλά να του ξεκαθαρίσεις πως αν στο παρόν και στο μέλλον συνεχίσει με αυτή ή με άλλη, θα ζητήσεις διαζύγιο και θα τον ξετινάξεις και οικονομικά.
    Και να θυμάσαι, όσο ανέχεσαι μια συμπεριφορά, τόσο σε θεωρεί δεδομένη και σε υποτιμά.
    Καλό κουράγιο, δείξε δύναμη και αποφασιστικότητα για σένα και τα παιδιά σου. Αν αποφασίσεις να τον κρατήσεις πρέπει να του θέσεις όρους.
    Καλή δύναμη!

  3. ΖΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!14 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΕΤΩΝ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ[ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΙΝΑΙ 43 ΕΤΩΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ !!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ…Η ΣΤΣΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ,ΕΚΛΑΨΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ.ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΩ!!!!ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΕΓΩ Θ’ΑΠΑΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗ

  4. Πολύ απόλυτες και βαριές κουβέντες διαβάζω στα σχόλια, για αξιοπρέπεια, για “πρέπει”, για εμπιστοσύνη, για αποφάσεις. Η γνώμη μου είναι πως είναι πολύ λογικό να υπάρχει δυσπιστία, δεύτερες σκέψεις και από τις δυο πλευρές, πόνος, τύψεις, ανασφάλεια και όλα όσα σας συμβαίνουν γενικά. Θεωρώ πολύ σημαντική την οικογένεια και πως αυτά πάντα συνέβαιναν και πάντα θα συμβαίνουν και από τις δυο πλευρές, όταν μιλούμε για σχέσεις που θέλουμε να κρατήσουν “για πάντα”. Η δική μου συμβουλή είναι να πάρεις το χρόνο σου, να σας δώσεις χρόνο, και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου το ίδιο. Από τη μια πλευρά χρειάζεται να συζητήσετε και να ξανασυζητήσετε εκατοντάδες θέματα γεγονότων και συναισθημάτων, και από την άλλη να αποφασίσετε και οι δυο τι πραγματικά θέλετε. Πιστεύω πως ακόμα και για πολύ ακόμα εσένα θα σε κυριεύει ο θυμός και η απόγνωση, και τον σύζυγό σου η αναποφασιστικότητα, το μπέρδεμα και ο φόβος. Αυτά τα θέματα θέλουν χρόνο για να λυθούν, προς την όποια κατεύθυνση. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να ξεπεράσεις το οτιδήποτε. Και μη δίνεις τελεσίγραφα. Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν είναι δυνατό να είναι πάντα απόλυτα σίγουρος για το τι θέλει. Προσπάθησε όσο μπορέσεις να βοηθήσεις τόσο εσένα όσο κι εκείνον να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Αργά και με υπομονή. Μια οικογένεια είστε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, ότι κ αν σημαίνει αυτό για ‘σενα.

  5. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ (22 ΕΤΩΝ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!
    ΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ (50% ΤΗΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ).ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΝΑΝΕΩΣΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ 45 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ (45ΔΥΟ 23ΑΡΕΣ )!ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ! ΚΑΤΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ!
    ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ!…..ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑ!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!Ο ΕΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΡΚΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ!ΕΥΧΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΡΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ!

  6. eimai 23 kai perasa mia idia katastasi apo tous goneis mou.o pateras mou emplekse me tin ginaika tou afentikou tou pou eixe ki ekeini 3 paidia.ferthike apaisia stin mana mou kai sto telos meta apo ena methisi kai mia entoni stigmi pou perase ta eipe kai se mas,ta paidia tou.mas zitise signomi.i mana mou ton exei dextei pisw alla me megalo kopo.merikes fores katalabainw poso kourasmeni einai.o,ti ma o;ti kai na kaneis na koitakseis ta paidia sou na min pligothoun.aksioprepeia kai apo tous duo,einai sto xeri sou an meineis i oxi.dialekse auto pou tha kanei esena kai ta paidia sou eutuxismenous.o pateras mou einai pateras mou omos exei pesei polu sta matia mou.den perimeneis apo tous anthropous pou tous exeis gia protipa na ferthoun etsi.opote ta paidia sou san ta matia sou….

  7. Το γυαλί ξανακολλάει????? Μάλλον όχι!! Και ιδιαίτερα όταν έχει σπάσει με “βίαιο” τρόπο!!!!!!! Δώσε λοιπόν τέλος σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και κοίτα μπροστά, τον εαυτό σου και τα κορίτσια σου. . . . αυτό έχει μόνο σημασία, να είστε καλά και να προσπαθήσετε να ξαναχτίσετε τη ζωή σας επουλώνοντας τις πληγές που αυτός προξένησε!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More