Site icon TLIFE

Η ιστορία μια συζύγου και μιας εξωσυζυγικής σχέσης

Fotolia

Είμαστε παντρεμένοι 19 χρόνια με δύο κόρες. Η μία φοιτήτρια και η άλλη δευτέρα λυκείου.

Ο άντρας μου, 43 ετών, είχε παράλληλη εξωσυζυγική σχέση έναν ολόκληρο χρόνο με μια γυναίκα 29 ετών (εγώ είμαι 45) από το εργασιακό του περιβάλλον.
Από ότι λένε οι φίλοι και οι γνωστοί που το γνώριζαν ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της και μόλις χώριζε θα τον παντρευόταν. Έκαναν σχέδια για κοινό μέλλον.
Δεν είναι μόνο ότι με πλήγωνε ανεπανόρθωτα όλο αυτό και κλόνισε την εμπιστοσύνη μου, είναι η συμπεριφορά του που προσπαθούσε να με βγάλει τρελή για να διευθετήσει όπως τον βόλευαν τα οικονομικά.
Αφού τσάκισε την ψυχή μου κι ενώ ήταν έτοιμος να αλλάξει ζωή, επέστρεψε πίσω λέγοντας ότι θέλει την οικογένειά του πίσω και χώρισε με την άλλη γυναίκα.
Η μεταμέλεια κράτησε ακριβώς 10 ημέρες. Μετά έγινε ένας αναίσθητος, αδιάφορος, αδιάλλακτος άνθρωπος πάλι. Επέστρεψε γιατί είχε σχέδιο;
Φοβήθηκε η “γκόμενα” ότι θα μαθευτεί η σχέση στον εργασιακό χώρο και τον χώρισε; Κανόνισαν να κρύβονται για λίγο καιρό για να διευθετηθούν όλα όπως πρέπει; Δεν ξέρω. Εκείνος λέει ότι επέστρεψε πίσω μεταμελημένος, αλλά εγώ 24 ώρες την ημέρα επί 7 ημέρες την εβδομάδα του μιλούσα συνεχώς για εκείνη, άρα δεν θέλω να την ξεπεράσω…
Τον αγαπάω πολύ ακόμα. Τρελαίνομαι στη σκέψη ότι έχασα την οικογένειά μου (οικογένεια μου πλέον είναι οι κόρες μου), αλλά σκέφτομαι την προδοσία του συνεχώς. Ότι είναι ακόμη μαζί της… ότι… ότι… Έχει δηλητηριαστεί η ζωή μου, αλλά και η ζωή των παιδιών μου που με βλέπουν να έχω γίνει η σκιά του εαυτού μου…
Τι να κάνω; Συμβουλέψτε με, σας παρακαλώ… Δεν αντέχω άλλο…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr