Η Κορίνα χρειάζεται την αποψή σου. Να γυρίσει στον πρώην της ή όχι;

Χώρισα πριν από περίπου δύο χρόνια. Είχα μια σχέση περισσότερο οργής παρά στοργής.

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια πιο πολύ έκλαιγα παρά ζούσα… Με πρόσβαλε, με μείωνε, μου φώναζε συνέχεια. Ήμουν μια “άχρηστη”, μια “άσχημη”, ένα “τίποτα”. Μια υπερτυχερή που βρέθηκε στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, έτσι μου έλεγε.
Η ειρωνεία σε όλα αυτά είναι πως εγώ δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Μην με παρεξηγήσετε. Ένα μικρό κοριτσάκι ήμουν που στα 18 έκανα μια σχέση με τον πρώτο που με πρόσεξε και μου έδωσε σημασία.
Στην αρχή φυσικά ήταν όλα καλά. Αργότερα το πράγμα χειροτέρεψε. Εγώ του αφοσιώθηκα πλήρως. Πίστευα ότι με επέλεξε και όφειλα να είμαι εκεί. Φοβόμουνα να χωρίσω. Με είχε κάνει να πιστεύω πως δεν αξίζω τίποτα.
Έμεινα μόνη μου. Έκανα πέρα τους φίλους μου. Και πάνω από όλα, έναν άνθρωπο που αγαπούσα με όλη μου την ψυχή: τον παιδικό μου έρωτα! Όταν μου είπε ότι με θέλει, τον απομάκρυνα, λέγοντας ότι δεν μπορώ να απατήσω τον σύντροφό μου, ούτε να κοροϊδέψω και τη δική του κοπέλα. Από τότε τον απέφευγα και μιλούσαμε μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μιας και είμαστε γείτονες και οικογενειακοί φίλοι.
Τη σχέση μου την αγάπησα. Ήμουν ειλικρινής μαζί του και δεν τον απάτησα ποτέ.
Όταν χώρισα συναντήθηκα δύο φορές με τον παιδικό μου έρωτα και ήρθαμε πάρα πολύ κοντά. Την πρώτη φορά, η οποία δεν ήταν ολοκληρωμένη, ήταν υπέροχος. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο τρυφερά. Τη δεύτερη όμως -που το πράγμα ολοκληρώθηκε- ντύθηκε μετά από λίγο κι έφυγε. Από τότε με αποφεύγει!
Μου είπε ότι δεν μπορούσε να είμαστε μαζί λόγω των οικογενειακών σχέσεων και ότι με αγαπάει πολύ. Όλα αυτά πριν ολοκληρώσουμε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι σαν να με τιμωρεί συνέχεια… Ξέρω ότι φταίω, αλλά δεν αντέχω άλλη τιμωρία.
Πρόσφατα μου γνώρισε τη νέα του κοπέλα και με ρώτησε αν μου αρέσει κιόλας. Κι εγώ στεκόμουν εκεί να παίζω την άνετη.
Ξέρω, έπρεπε να τιμωρηθώ, αλλά πόσο ακόμα; Δεν αντέχω άλλο. Του είπα ότι σκέφτομαι να γυρίσω στον πρώην μου κι αυτός είπε ότι “θα με δείρει” και να σκεφτώ τους γονείς μου. Δηλαδή αυτόν δεν τον νοιάζω καθόλου.
Πέρα από όλα αυτά, ο πρώην μου με ξαναπροσέγγισε. Το σκέφτομαι να γυρίσω γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν. Δεν μπορώ άλλη στεναχώρια. Ούτε άλλη τιμωρία. Δεν αντέχω να τον βλέπω να φιλιέται με την άλλη μπροστά μου. Ούτε να λέω ψέματα στην κοπέλα του ότι δήθεν είμαι με κάποιον για να μην ζηλεύει και τον πρήζει.
Αφού δεν με θέλει, γιατί με παραμύθιασε έτσι; Γιατί διάλεξε εμένα να ρίξει στο κρεβάτι; Τόσο πολύ με μίσησε; Κι αν με μισεί, γιατί με κοιτάζει έτσι; Γιατί με αγκαλιάζει όποτε με βλέπει και δεν είναι η κοπέλα του εκεί;
Εγώ λέω τέρμα. Εκείνος έκανε την επιλογή του. Θα γυρίσω κι εγώ στον πρώην μου…
Τι λέτε;
Κορίνα
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΕ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΩΤΑ, ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!

  2. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γυρίσεις στον πρώην σου από τη στιγμή που δεν τον θέλεις πραγματικά. Προσπάθησε να συζητήσεις με τον παιδικό έρωτά σου και να μάθεις το λόγο που σου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ακομα και αν δεν το κάνεις, πιστεύω πως (αργα ή ) γρήγορα θα γυρίσει σε εσένα γιατί απο ο,τι φαίνεται σ’αγαπάει… Ίσως χρειάζεται να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα! Παρ’ όλα αυτά εάν θες οπωσδήποτε μία σχέση αυτή την περίοδο καλύτερο θα ήταν να κάνεις μια νέα αρχη και όχι να επιστρέψεις στον πρώην σου γιατί μάλλον πρόκειται για ένα ατομο με μεγάλη ανασφάλεια και πολλά complex και αυτά δύσκολα αλλάζουν…

  3. Tο μόνο σίγουρο είναι πως στον πρώην δεν πρέπει με τίποτε να ξαναγυρίσεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν κι αν αλλάξουν το κάνουν μόνο και μόνο αναγκαστικά γιατί κάτι δεν τους πήγε και πολύ καλά ακολουθώντας την παλιά τους τακτική. Ξέχνα τους πάντες. Ξεκίνα απ την αρχή. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά είσαι πολύ μικρή για να περιορίζεις τη ζωή σου σε δυο άντρες που μόνο πόνο, δάκρυα και ανασφάλεια σ έχουν γεμίσει. Κοίτα μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Όταν τα καταφέρεις θα σαι πολύ ήρεμη και πολύ περήφανη για τον εαυτό σου………..

  4. Εγω πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να ξαναγυρίσεις στον πρώην σου. Όταν ένας άνθρωπος σε υποβιβάζει και σε μειώνει συνεχώς δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί του απλά για να είσαι με κάποιον. Τώρα όσον αφορά τον παιδικό σου έρωτα. Οι άντρες θέλουν και λίγο φτύσιμο. Προσπάθησε να τον αποφεύγεις. Γενικότερα, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από το θέμα σχέση για λίγο. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του. Δεν πρέπει να εξαρτάσαι από κανέναν και ούτε να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν. Να θυμάσαι πάντα ότι πρώτα έρχεται ο εαυτός σου. Να κοιτάς να είσαι καλά εσυ μέσα σου και όχι να εξαρτάσαι από κάποιον άλλο για να σε κάνει να νιώσεις έτσι.

  5. min ksanaguriseis ston prwin sou!!! eixa akrivws tin idia istoria me sena!!! xwrisa egw!!! evala kanones.. oti.. OPOU FTUNOUME DEN GLUFOUME!!!!!! zhse twra pou mporeis…. kerdise eukairies k empeiries.. des ti 8es k ti oxi… frontise ton eauto sou k exe autopepoi8isi gt fainetai auto.. eimai xwrismeni 7 mines k exw vrei ton eauto mou.. kanw gnwrimies k tous paizw sta daxtula na sto pw etsi.. ZHSE!! TOLMA… K OTAN ER8EI AUTOS O “PRIGKIPAS” THA TO KATALAVEIS… ALLA OXI STON PRWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ΚΟΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΝ ΙΣΧΥΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΛΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ν ΘΕΛΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΕΓΩ ΔΝ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ Σ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΛ!! ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ…..ΤΟ ΝΑ Σ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΤΛ!! ΔΝ ΝΜΖ Ν ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ…ΑΜΑ ΟΝΤΩΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Σ,ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΝΜΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ….ΑΛΛΑ Κ Ν ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ !! ΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Π ΘΕΛΕΙΣ!! ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ Π ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ….ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ν ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,….ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ Ν ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ…….Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ Σ ΑΠΟΨΗ….ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ …………ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ /?

  8. Κορίνα η γνώμη μου είναι να μην ξαναγυρίσεις στον πρώην σου….Όταν κάτι τελειώνει….τελειώνει….δεν αξίζουν τα πισωγυρίσματα όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Πάντα θα υπάρχουν τα αποκαίδια μιας περασμένης εποχής.Η ζωή είναι πολυ μικρή για να συμβιβάζεσαι με τις ίδιες καταστάσεις.Ζήσε τη ζωή σου και πλούτισε την με σταθερότητα,αυθορμητισμό και το βλέμμα στο μέλλον!!

  9. η δική μου γνώμη κορίνα είναι να ΜΗΝ ξαναγυρίσεις στον πρώην.αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος.
    τώρα όσο για τον αλλο τον παιδικο σου έρωτα 50-50 είναι οι πιθανότητες …
    απαλλαγμένη από τον πρώην θα έχεις την ευκαιρία και να ανοίξεις τισ πορτες σε κάτι νέο και με τον παιδικό έρωτα να έχεις ίσως μια ευκαιρία αν κ αυτός πειστεί ότι εισαι μια γυναίκα ανεξαρτητη που δεν ψάχνεις δεκανίκια…
    το καλύτερο σου εύχομαι και μακρυά απο τον πρώην..

  10. Simfono me tin aggeliki! Prepei na afiseis kai tous 2.
    O antras pou se kanei na kles einai o lathos antras!

  11. ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?????ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ!!!!ΣΕ ΙΔΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ……ΧΩΡΙΣΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Κ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!!!!ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΤΙΤΛΙΚΗ)ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ……..

  12. Κορίνα έχω ζήσει παρόμοια κατάσταση με τον παιδικό μου έρωτα και ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις.. Ήθελε να μπει στη ζωή σου και να σε ταράξει για να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του και κάθε φορά που φαίνεται ότι προχωράς με τη ζωή σου αυτό θα κάνει, γιατί πολύ απλά θέλει να σε έχει σίγουρη ότι είσαι εκεί και να ξέρει πως κάθε φορά που νιώθει μόνος του ή ότι έχει βαρεθεί τη σχέση του εσύ θα είσαι πλάι του. Τη ζω πολλές φορές ακόμα αυτήν την κατάσταση αλλά είμαι δυνατή γιατί έχω μία υπέροχη σχέση πολλών χρόνων που ξέρω ότι αξίζει πάρα πολλά για να κάνω άλλα λάθη.
    Ωστόσο αν εσύ καταφύγεις στη σχέση που είχες για να τιμωρήσεις εκείνον, γιατί κατά βάθος γι αυτό θα το κάνεις, ουσιαστικά θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου. Εκείνος θα εμφανιστεί ξανά και εσύ θα είσαι σε μία σχέση που είναι καταστροφική για σενα, άρα θα γίνεται ένας φαύλος κύκλος..
    Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αξίζεις πολλά περισσότερα!! Σου αξίζει να μείνεις μόνη σου για να βρεις την ψυχική σου ισορροπία, να καταλάβεις πως οι σωστές σχέσης πρώτα από όλα στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό και στην αγάπη και όχι στην κακομεταχείριση. Μόνο εάν ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο μόνη σου και βγεις δυνατή, μακριά από όλους τους πρώην ,θα σου δοθεί μετά η ευκαιρία να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να δοθείς σε κάτι ολότελα καινούργιο. Η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας είναι τεράστια για να εναποθέσεις την τύχη σου σε δύο ξένους ανθρώπους!!!

  13. O δεύτερος και παιδικός σου έρωτας, δεν πρόκειται να σε δεχτεί ΠΟΤΕ.
    Ο πρώτος -μετά από αυτό που συνέβη με τον δεύτερο- είναι αμφίβολο αν θα σε πάρει πίσω.
    Το καλύτερο είναι να φύγεις για μοναστήρι (ή για 3ο, 4ο 5ο κ.ο.κ)

  14. Πιστεύω πως ούτε κατα διανοια δεν πρεπει να γυρισεις στον πρωην σου συντροφο.Σκέψου και ταξινόμησε τις ασχημες και τις καλες στιγμες μαζι του και θα συνειδητοποιησεις πως οι ασχημες υπερτερουν.Εξάλλου “γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει” .Μην αφήνεις τους άλλους να σε επιλέγουν γιατί θα μένεις στασιμη και δυστυχισμένη χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.Δε χρειάζεται να αναλώνεσαι για άτομα του παρελθόντος .Βγές έξω και κάνε αυτα που σε κάνουν να ξεχνιέσαι απο τις άσχημες αναμνήσεις .Η ζωή μας είναι πολύ μικρή για να χαραμιζόμαστε με άτομα που δεν το αξίζουν.

  15. Κορινα, φυγε μακρια και απο τους δυο. Ειναι τεραστιο λαθος να κανεις πισωγυρισμα μονο και μονο για να εισαι με καποιον! Μπορει να μην το καταλαβαινεις αλλα υπαρχουν πολλοι αντρες εκει εξω που θα παρακαλουσαν για να ειναι μαζι σου! Ξεχνα και τους δυο και ξεκινα κατι καινουργιο αλλα που να αξιζει… Κανενας δεν εχει τι δικαιωμα να σε προσβαλλει και να ριχνει σε εσενα τα δικα του κομπλεξ. ΖΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ….

  16. Ο παιδικός σου έρωτας δεν σε μισεί.Απλά ήθελε να επιβεβαιώσει οτι ήταν ακόμα ο έρωτας σου και αυτό τον καθιστά μεγάλο βλάκα αλλά έτσι είναι όλοι τους,τι να κάνουμε.Και αφού το επιβεβαίωσε την έκανε!Ο πρώην σου,για μένα, είναι κακός άνθρωπος και μπορεί οι άνθρωποι να αλλάζουν αλλά το να υποτιμάς και να υποβιβάζεις κάποιον για μένα δεν αλλάζει. Μπορεί να έχει αλλάξει συμπεριφορά αλλά παραμένει κομπλεξικός και ανασφαλής και αυτό θα στο δείξει παλι,πολυ σύντομα!
    Ξεκίνα απο την αρχή.Απομακρύνσου απ’ολα και θα ευτυχήσεις!
    Δεν σου λέω απλές θεωρίες.Το ίδιο έκανα κι εγω και τώρα είμαι ευτυχισμένη.Ξεκίνησα τη ζωή μου απο την αρχή ξέκοψα με όλους τους πρώην(που πάντα μας ενοχλούν,ας μην γελιόμαστε)και τελικά βρήκα τον αληθινό έρωτα και έναν καλό άνθρωπο που μου φέρεται καταπληκτικά.
    Φύγε μακρυά κι απο τους δυο!!!Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!
    Καλή τύχη!

  17. Ένα είναι σίγουρο οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, δυστυχώς, παρά μόνο υποκρίνονται στην αρχή ότι έχουν αλλάξει μόνο και μόνο για να σε φέρουν κοντά τους και μετά το αληθινό τους πρόσωπο βγαίνει στην επιφάνεια……δυστυχώς…..και ανεξαιρέτως! Θεωρώ ότι είσαι έξυπνη κοπέλα από την στιγμή που όλα αυτά τα είδες και τα κατάλαβες οπότε είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το σωστό το οποίο το ξέρει η λογική σου, κατά κύριο λόγο,…..μπορείς να είσαι και μόνη σου….ξέφυγε και από τους 2….ζήσε την ζωή σου, ελεύθερη και ωραία, και θα βρεθεί ο κατάλληλος από κει που δεν το περιμένεις….εντελώς τυχαία…..χωρίς καν να τον ψάχνεις…..απλά πίστεψε για λίγο στον εαυτό σου!

  18. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΤΟΣΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.

  19. νομίζω οτι χρειάζεσαι την βοήθεια ενός ψυχολόγου αν μετά απο τετοιο “ποδοπάτημα” το σκεφτεσαι να ξαναγυρίσεις……. εκτός αν είσαι μαζοχιστρια (και το παραδέχεσαι) οπότε επιλογή σου.

  20. Κορίτσι μου η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολείσαι με τον κάθε ………. ʼσε τα πισωγυρίσματα και κοίτα μπροστά, κανένας δεν αλλάζει χαρακτήρα, ίσως για λίγο προκειμένου να σε ξανακατακτήσει και μετά προς τη δόξα τραβά, δεν νομίζω ότι αξίζεις τέτοιες συμπεριφορές. Εμείς οι γυναίκες έχουμε, στις σχέσεις μας με τους άντρες, έντονες μαζοχιστικές τάσεις. Θέλουμε αυτόν που μας παιδεύει και είναι ζόρικος, δεν κοιτάμε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για μας. Όμως (σου μιλάω εκ πείρας, βλέπω τι περνάει η γυναίκα ενός ζόρικου που κάποτε έκλαιγα γι’ αυτόν και λέω “Θεέ μου με γλύτωσες”, γιατί τώρα έχω έναν εξαιρετικό σύντροφο και πατέρα για τα παιδιά μου), η σωστή σχέση γίνεται με άνθρωπο που πραγματικά στέκεται δίπλα σου και στα δύσκολα και στα εύκολα. Εξαφανίσου και από τους δύο και κοίτα μπροστά.

  21. korina mou ton pan s auti ti zwh einai i autopepoithish kati pou den diatheteis….gi auto katse vres ta me ton euato sou skepsou ti pas na kaneis….prepei na giriseis selida den prepei na ksanamplekseis me kanena apk tous 2 ….meine monh sou skepsou sigkrothse tin proswpikothta sou kai meta apo ola auta….vges eksw diaskedase me tous filous sou anevase ton euato sou kai tha deis oti tha kaneis mia kainourgia arxh kathe anthrwpos aksizei to kalitero gia ton eauto tou …min kaneis ksana lathh pou ksereis oti tha se pligwsoun kai tha se riksoun kai pali sto mhden …..gi auto ki egw sou lew apo to 0 pigaine sto 100 monh sou k na deis oti ekei tha iparksei enan neos antras pou tha se erwteutei sigoura….:)

  22. egw nomizw pos den prepi na 3anagirisis pisw.
    se ktipouse kai ipes moni s pos den pernouses katholou kala se afti tin sxesi…ara pios o logos na girisis pixw?
    proa mprosta kai min girnas sta palia.
    4a3e kala kai tha vris afton p tha s teriazi kalitera
    afton p tha niothis pos thelis na minis mazi tou gia panta

  23. kopela mu.dn pisteuo pos prepei na giriseis ston proin su.. oti k an egien me ton paidiko su erota,ston proin su dn prepei na giriseis..dn su ferotan oraia.. prepei na koitas tn eautos su!
    an giriseis ston proin su pi9anon na kanei ta idia..gt 9a pisteuei pos ec dn ton exeis 3eperasei k pos oti k na su leei 9a to kaneis..dn eic dedomeni! 😉 tn paidiko su erota na 9es na tn “timoriseis” apla di3e pos eic adiafori.. pos dn se noiazei.. k kalitera na arxiseis na apomakrinese apo auton.. kalitera na afiseis k tus dio.. na eic gia sena.. gt mia fora zume k prepei na eiamaste kala k na agapame tn eauto mas pano apo ola..! 🙂 vres kati kainurgio.. kane filus.. afosiosu stus filus su gia na 3exniesai.. na koitas na pernas kala k ola 9a er9un mia xara.. frodise na 3exasteis apo olo auto k na vreis tn eautos su.. 🙂

  24. 1on sigoura dn prepei na guriseis ston proin sou…oso monos k an niothei kapoios dn tou aksizoun atoma pou ton meionoun kai den ton ektimoun….einai enas anthropos apo ton opoio th eprepe na eixes fugei poli prin perasoun 5 xronia….
    2on oson afora auto to paidi…einai antres skeftontai poli apla!!!!!!!!!EKTOS apo tis fores p einai eroteumenoi!!!o tupos profanos s agapaei k noiaztai gia sena…xerei oti an eiste mazi pithanon na prokeipsoun alla provlimata kai gi auto fovatai…oute skopo eixe na se ekmetalleutei oute tipota..kathotan k se perimene tosa xronia gt??
    gia na se ekmetalleutei??ti einai??kathotan k se perimene gt s agapaei…

  25. korina,egw sou lew na ksexaseis kai tous duo..kai ennoeitai na MHN ksanaguriseis ston prwhn sou…phgaine parakatw kai oi duo ap’oti fainetai einai egwistes kai m******…paratatous kai sunexise th zwh sou me enan an9rwpo pou sou aksizei pragmatika…!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More