Site icon TLIFE

Η Τζένη χρειάζεται τη γνώμη σου…

Fotolia

H δική μου ιστορία ξεκινάει ενάμιση χρόνο πριν…
Εκείνος με έβλεπε στην ίδια καφετέρια κάθε μέρα για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αλλά δεν μου μιλούσε, επειδή δεν είχαμε κανέναν κοινό γνωστό… Μετά από μήνες ανακάλυψε έναν κοινό φίλο και με προσέγγισε μέσω internet.
Αρχίσαμε και μιλούσαμε φιλικά. Όμως μου ζητούσε να κανονίσουμε να βγούμε. Εγώ το απέφυγα γιατί είχα μόλις χωρίσει από την πρώτη μου σχέση με άσχημο τρόπο και δεν είχα όρεξη. Εκτός των άλλων από τις φωτογραφίες δεν μου έκανε το “κλικ”…
Αφού είδε ότι έτρωγε πόρτα, έκανε μια άλλη σχέση.
Μερικούς μήνες μετά έτυχε να τον δω κι εγώ -για πρώτη φορά από κοντά- σε ένα μαγαζί. Αυτό που ένιωσα όταν τον είδα δεν περιγράφεται με λόγια… Μια ανεξήγητη ανατριχίλα!
Ήταν με την κοπέλα του, όμως γυρνούσε συνέχεια και με κοιτούσε έντονα. Λίγες μέρες μετά, μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας τι κάνω γενικά. Μου είπε ότι με είδε εκείνο το βράδι και ότι θα ήθελε πολύ να με ξαναδεί.
Έτσι, ήρθε το βράδι σε ένα κλαμπ που ήμουνα. Μου είπε ότι είχε χωρίσει. Και ήταν αλήθεια… Από τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε. Βγαίναμε επί δύο μήνες χωρίς να με αγγίξει. Ωστόσο, έκανε ζήλιες, όταν κοιτούσα άλλους και κρυφοκοιτούσε τα μηνύματα και τις φωτό στο κινητό μου.
Λόγω μιας παρεξήγησης μαλώσαμε και μήνες μετά ξαναεπικοινωνήσαμε. Βγήκαμε πάλι 2-3 φορές και πάλι τα ίδια σκηνικά. Έδειχνε ότι ήθελε, αλλά κίνηση δεν έκανε. Ζήλιες φουλ.
Σε κάποια φάση τον έπιασε η τρέλα του επειδή θα έμπαινε στρατό και απομακρύνθηκε με άσχημο τρόπο. Του είπα ότι δεν θέλω καμία επαφή μαζί του πια. Κι έτσι έγινε.
Παρόλα αυτά, εκείνος ακόμα παρακολουθούσε το msn μου και μάθαινε τι κάνω. Εν τω μεταξύ έκανα σχέση η οποία κράτησε λίγο. Τέσσερις μήνες μετά τον τελευταίο καυγά μας, προσπάθησε να ξαναεπικοινωνήσει κάνοντάς με unblock στο msn. Δεν μίλησε. Ούτε εγώ μίλησα. Απλά με είχε και τον είχα ακόμα στη λίστα μου…
Μετά από όλα αυτά… τον σκέφτομαι πιο έντονα από ποτέ και δεν ξέρω τι να κάνω. Έγραφε στο status του: “Μια ζωή μαζί σου… Μια ζωή χωρίς εσένα…”. Όλοι λένε πως το έγραφε για εμένα.
Από ότι έχω καταλάβει λόγοι οικονομικής φύσης τον κρατούν μακριά… Έχω χρήματα, ενώ αυτός όχι. Γενικά, πάντα μου έλεγε: εσύ που ντύνεσαι καλά, εσύ που κάθεσαι, εσύ που έχεις το σπίτι και το αμάξι που έχεις…
Θέλω μια λύση. Βοηθήστε με παρακαλώ! Πείτε μου τις απόψεις σας, θα χαρώ πολύ…
Tzeni

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr