Site icon TLIFE

Η Βάλια πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση και χρειάζεται την άποψή σου!

Fotolia

Καλησπέρα σας! Έχω κι εγώ μια ιστορία ζωής να διηγηθώ…

Με λένε Βάλια και είμαι 31 ετών. Εδώ και 13 χρόνια διατηρώ μια σχέση τρελής αγάπης με τον Α. Αυτός είναι μεγαλύτερός μου. Θα με ρωτήσει κανείς γιατί δεν παντρευόμαστε;

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Πολλές δυσκολίες οικογενειακές, αλλά και πολλές χαρές.

Και οι δύο είμαστε άνθρωποι καριέρας και έχουμε φτάσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο επαγγελματικά. Με έχει και τον έχω στηρίξει πολύ. Μάλιστα, τολμώ να πω, εκείνος τώρα είναι που ξεκινά λαμπρό μέλλον κι έτσι ξεκινούν τα προβλήματά μας.

Ενώ κατά καιρούς συζητούσαμε το θέμα της σχέσης μας και την επιθυμία μου από την πλευρά μου να κάνουμε οικογένεια, πάντα μου λέει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη κι ότι θέλει να κάνει κάποια πράγματα επαγγελματικά καθώς “άργησε” λόγω γεγονότων στη ζωή του να προχωρήσει.

Μου λέει ότι με θέλει και ότι η ζωή μου μαζί του θα είναι ξεχωριστή. Μου ζητάει χρόνο κι ως ένα βαθμό είναι κατανοητό, όμως γιατί κι αυτός δεν δέχεται τις δικές μου ανάγκες; Την ανάγκη για οικογένεια και συντροφικότητα; Να μείνουμε μαζί (που δεν συμβαίνει);

Η αφορμή που δημοσιεύω την ιστορία είναι ότι είχε μια πολύ σοβαρή επαγγελματική πρόταση για εκτός και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει και μάλιστα μου ζήτησε να πάω μαζί του… Όμως, για μένα εδώ τα πράγματα είναι καλά και δεν θέλω να φύγω.

Είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάω πολύ. Νιώθω ότι έχω πολλά πράγματα να δώσω στη σχέση μας. Δεν σκέφτομαι καθόλου τα χρόνια που είμαστε μαζί, αντιθέτως θέλω να προχωρήσουμε μαζί.

Περνάω όμορφα μαζί του κι αυτός το ίδιο. Όμως, έχω την αίσθηση ότι έχει βαρεθεί το θέμα “σχέση”. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Βάλια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr