Site icon TLIFE

“Ήμουν η δική του ερωμένη, όμως ταυτόχρονα έπρεπε να κοιμηθώ με τον διευθυντή κι έναν άλλο”

Καλησπέρα!
Ονομάζομαι Μελίνα και είμαι 23 χρόνων. Αποφάσισα να γράψω τη δική μου ιστορία…

Πριν από δύο χρόνια γνώρισα έναν γοητευτικό άντρα σε ένα μπαρ. Από την αρχή φάνηκε ότι του αρέσω, με κοίταξε με λατρεία. Κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι πρέπει να τον γνωρίσω καλύτερα.

Μετά από λίγο καιρό τα φτιάξαμε. Για την ακρίβεια είχαμε μια κρυφή σχέση. Δεν βγαίναμε δημόσια, εάν βγαίναμε ήταν αργά αργά, δεν έλεγα σε κανέναν τι γίνεται μεταξύ μας και βρισκόμασταν κρυφά για να μην μας καταλάβει κανείς. Έτσι το ήθελε εκείνος κι εγώ το δέχτηκα. Ήμουνα ερωτευμένη και δεν του χάλαγα χατήρι ποτέ.

Τότε ήμουνα άνεργη κι έψαχνα για δουλειά. Εκείνος δούλευε σε μια εταιρία ως υποδιευθυντής. Του είχα ζητήσει να μου βρει δουλειά στην εταιρία. Μετά από λίγο με έβαλε να δουλέψω σε γραφείο.

Μέσα στη δουλειά είχαμε σχέση τυπική. Κανένας εκτός από το “κλικ” του δεν ήξερε ότι γνωριζόμαστε. Μια τυπική καλημέρα είπαμε μόνο. Αισθανόμουνα πολύ τυχερή που είμαι ανεξάρτητη οικονομικά.

Με κοίταζε σαν ένα ωραίο διακοσμητικό. Δεν με λάτρευε σαν Μελίνα, λάτρευε αυτό που έβλεπε: μια πολύ ωραία κοπέλα με ωραίο κορμί και στιλ που ακτινοβολεί δίπλα του.

Δεν του χάλαγα χατήρι, ούτε στην ερωτική ζωή. Τράβηξα πολλά λόγω των αρρωστημένων γούστων του. Εάν δεν φτάνει αυτό… Ήμουνα η δική του ερωμένη, όμως ταυτόχρονα έπρεπε να κοιμηθώ με τον διευθυντή κι έναν άλλο. Έγινα ερωμένη των τριών για να μην χάσω τη δουλειά μου!!! Όλοι είναι φίλου του, είναι μέσα στο “κλικ” του.

Κερδίζω αρκετά χρήματα από τη δουλειά μου. Είμαι 23 χρόνων και εξασφάλισα οικονομική άνεση, κατάφερα να πάρω καινούριο αυτοκίνητο, ντύνομαι με τα πιο μοντέρνα ρούχα των διάσημων οίκων, πηγαίνω δύο φορές την εβδομάδα στο κομμωτήριο.

Βγαίνω, διασκεδάζω, δεν αγχώνομαι για το αύριο. Οι γονείς μου δεν μπορούν να με βοηθήσουν οικονομικά. Δεν σπούδασα.

Καταστρέφομαι σε αυτήν την κατάσταση… Δεν αντέχω άλλο. Θέλω μια φυσιολογική σχέση. Θέλω να ερωτευθώ ξανά. Συνήθισα μια καλή ποιότητα ζωής… πως θα αντέξω αν χάσω τα πάντα;

Μελίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr