Site icon TLIFE

Ιωάννα: “Δεν ξέρω σε ποιον πρέπει να πω τι. Δεν θέλω να αρραβωνιαστώ! Βοηθήστε με!”

Γεια σας κι από μένα!

Έχω μια υπέροχη σχέση με ένα υπέροχο παιδί εδώ και δύο χρόνια. Είμαι 22 και είναι 31. Έχω γνωρίσει τους δικούς του κι εκείνος τους δικούς μου, οι οποίοι τον συμπαθούν πολύ και τον εμπιστεύονται.

Τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας κοιμάμαι σπίτι του (μένει μόνος του). Πηγαίνουμε διακοπές, περνάμε πολύ χρόνο μαζί και οι γονείς μου όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα, αλλά χαίρονται πολύ για μένα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι σε μερικούς μήνες ο φίλος μου για λόγους δουλειάς θα πρέπει να φύγει από την πόλη μας. Συζητήσαμε οι δυο μας και αποφασίσαμε να φύγω κι εγώ μαζί του, να ψάξω να βρω εκεί μια δουλειά (εδώ που είμαστε δεν δουλεύω).

Οι γονείς μου χάρηκαν και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα ΑΡΚΕΙ να αρραβωνιαστούμε πρώτα! Δεν μπορώ να φύγω έτσι λένε, χωρίς να δώσουμε λόγο, χωρίς να αρραβωνιαστούμε, χωρίς να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ποτέ δεν ήθελα να αρραβωνιαστώ. Μου φαινόταν πολύ χαζό σαν ιδέα και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνω. Θέλω όλα να έρθουν στον καιρό τους… και η συγκατοίκηση και ο γάμος και ό, τι άλλο έρθει, αλλά όχι επειδή το θέλουν οι γονείς μου, αλλά επειδή θα το έχουμε αποφασίσει εγώ και ο φίλος μου.

Δεν το έχω πει ακόμα στον φίλο μου και ντρέπομαι να του το πω. Δεν θέλω να νομίζει ότι προσπαθούμε να τον “τυλίξουμε”. Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω. Δεν ξέρω τι να του πω και πως να του το πω. Δεν ξέρω τι να κάνω με τους δικούς μου. Είναι μικροί σε ηλικία και οι δύο κάτω από 45, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτονται έτσι…

Δεν ξέρω σε ποιον πρέπει να πω τι. Δεν θέλω να αρραβωνιαστώ!!! Μπορεί να σας ακούγεται χαζό το γράμμα μου, αλλά σας παρακαλώ βοηθήστε με!

Ειναι μικροι σε ηλικια και οι 2 κατω απο 45 αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σκεφτονται ετσι?? Δεν ξερω σε ποιον πρεπει να πω τι! Δεν θελω να αρραβωνιαστω!! Μπορει να σας ακουγεται χαζο το γραμμα μου.. αλλα σας παρακαλω βοηθηστε με!!

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr